PLS Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Chyba zawsze wrzucałem tu fantasy, więc tym razem nieco inne klimaty. Standardowo wykorzystany soft to 3ds max, zbrush i photoshop. Jest to jedna z kilku postaci do demo reela, którego mam w planach odświeżyć. ZBrushe i siata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Me do like :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 świetna mordka, klimat trochę jak w saints row 3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 dla mnie kozak, bardzo bardzo duzy postep w stosunku do wczesniejszych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Me do like too! Drugi render przypomina mi Johnego Deepa tylko może trochę bardziej mięsistego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 no kaman, jest sytosc i nikt nie komentuje ani nie wrzuca na fronta :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Jest moc! Fronta mu, a co! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Swietne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Kozackie shoty, gratulacje! Uberfront jak dla mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Bestia! Front jak nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Rewelacyjna robota. Bardzo dobrze że to nie symetrycznie ustawiona postać, że gra i ma bardzo ciekawą gestykulację. Realistycznych renderków jest wiele ale to właśnie te gesty są tym co ożywia ci postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Świetne! Dobra robota. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubus Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Petarda ! Jest klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 super :) niebanalne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 łoł. żeś pojechał. Piknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Klasa sama w sobie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Wyśmienite kolory :) bardzo lubię takie barwy. Pierwszy ciekawszy ale na drugim lepsze kolory. W pierwszym przeszkadza mi odrobinę czerwień i wyblakłe niektóre barwy z samego tła. Generalnie super praca. Pogratulować warsztatu. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Super, dawno tu nic tak fajnego nie było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Chętnie bym się od Ciebie uczył. *****... już dałem z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Mega ładnie. Postać jest zrigowana czy to w zbrushu była pozowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Marzec 2013 Share Napisano 18 Marzec 2013 Czad! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Jedna z ładniejszych prac ostatnio. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 19 Marzec 2013 Autor Share Napisano 19 Marzec 2013 Wow, dzięki wielkie, nie spodziewałem się aż tak pozytywnego odbioru:) Odnosząc się do niektórych postów, tak jak mówisz Bigu, chciałem nadać postaci jakąś gestykulację, aby wyglądało ciekawiej (choć mogłem nadać bardziej dynamiczną). Postać jest zriggowana i pozowana w maxie. Jedynie mimika twarzy na pierwszym kadrze wykonana jest w ZB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Genialna praca - ogromny skok od poprzedniego artu wiedzmina. Gratuluje ****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondor Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Po skończeniu takiej pracy człowiek chyba zawsze dochodzi do wniosku, że przydałoby się więcej dynamiki ale i tak wyszło super. gratuluję 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Bardzo mi się podoba. Czuć w tym jakaś fajną historię. To pierwsze ujęcie jest bardzo filmowe, aż się prosi żeby postacie zaczęły się poruszać, kamera zrobiła odjazd i pokazała więcej sceny ;) Gratuluję i zazdroszczę dużych umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Elegancko. Fajny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 koziro jest na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 19 Marzec 2013 Share Napisano 19 Marzec 2013 Na drugim zdjęciu wygląda jak: nice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Marzec 2013 Share Napisano 20 Marzec 2013 Bardzo fajnie wyszło. Niepokoją mnie jedynie dłonie, ich proporcje, kształt. Wiem że to bardzo trudny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Świetne, wygląda jak kadry z filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Absolutne kozactwo tu wyprawiasz zwłaszcza nr1, trzeba tu częściej zaglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 superek - jak dla mnie drugi obrazek duzo lepszy :) - jakos taki bardziej wizardowy grymas ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imago10 Napisano 25 Marzec 2013 Share Napisano 25 Marzec 2013 Genialne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logarytm Napisano 30 Marzec 2013 Share Napisano 30 Marzec 2013 Światło na robocie miód-malina, a drugi render to faktycznie myślałem, że to J. Deep :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 31 Marzec 2013 Share Napisano 31 Marzec 2013 Świetne! Bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 talent w czystej formie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 mega wypas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon369 Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Jedna z najlepszych prac jakie ostatnio widziałem. Super klimat oraz wykonanie , wielki szacun . Z chęcią będę śledził twoje dalsze prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Świetny deep ci wyszedł:) Jak kadr z filmu. Pozazdrościc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 6 Maj 2013 Autor Share Napisano 6 Maj 2013 Dzięki jeszcze raz za Wasze opinie. Faktycznie dużo osób mi mówi, że koleś wygląda jak Deep, niektórzy też porównywali go do Bono. Ja dłubałem go z głowy, na żadnym z nich się nie wzorowałem, samo tak wyszło:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Włosy exportowales zbrusha? Chodzi mi dokładniej o krzywe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 Włosy exportowales zbrusha? Chodzi mi dokładniej o krzywe. Wlosy z ZB jako mesh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kir4 Napisano 27 Maj 2013 Share Napisano 27 Maj 2013 Miazga, system aż mi się przegrzał jak to zobaczyłem, jakbym dał komuś kto nie ogarnia grafiki 3D to za nic by nie rozpoznał że to w 3D szczególnie starsze osoby ;p Dużo czas zajęło ci zrobienia takiego cudu ? Oczywiście 5 poszło ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 31 Maj 2013 Autor Share Napisano 31 Maj 2013 phehe dzięki man;)) chyba mówisz tu o ludziach z mocną wadą wzroku;) Pytasz ile mi zajęło - nie wiem:D Dłubane czas od czasu po godzinach, bez jasno określonych konceptów. Myślę, że ok 4 tygodni razem z renderami. Np. w tym momencie mam inną rozgrzebaną postać, którą również chcę przedstawić na tego typu renderach. Na wolnym czasie staram się nią zająć, ale z tego co widzę długo potrwa jej dokończenie. Tak więc również nie będę w stanie dokładnie powiedzieć ile nad nią siedziałem bo robiona jest czas od czasu z doskoku. Na pierwszym miejscu skupiam się na obsłudze klientów, a jak czas i chęci pozwolą to dłubię dla siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi