Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chyba zawsze wrzucałem tu fantasy, więc tym razem nieco inne klimaty. Standardowo wykorzystany soft to 3ds max, zbrush i photoshop. Jest to jedna z kilku postaci do demo reela, którego mam w planach odświeżyć.

vw01.jpg

vw02.jpg

ZBrushe i siata

vw05.th.jpg vw04.th.jpg vw03.th.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 44
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rewelacyjna robota. Bardzo dobrze że to nie symetrycznie ustawiona postać, że gra i ma bardzo ciekawą gestykulację. Realistycznych renderków jest wiele ale to właśnie te gesty są tym co ożywia ci postać.

Napisano

Wyśmienite kolory :) bardzo lubię takie barwy.

Pierwszy ciekawszy ale na drugim lepsze kolory.

W pierwszym przeszkadza mi odrobinę czerwień i wyblakłe niektóre barwy z samego tła.

Generalnie super praca.

Pogratulować warsztatu.

Pozdrawiam

Michał

Napisano

Wow, dzięki wielkie, nie spodziewałem się aż tak pozytywnego odbioru:) Odnosząc się do niektórych postów, tak jak mówisz Bigu, chciałem nadać postaci jakąś gestykulację, aby wyglądało ciekawiej (choć mogłem nadać bardziej dynamiczną). Postać jest zriggowana i pozowana w maxie. Jedynie mimika twarzy na pierwszym kadrze wykonana jest w ZB.

Napisano

Po skończeniu takiej pracy człowiek chyba zawsze dochodzi do wniosku, że przydałoby się więcej dynamiki ale i tak wyszło super. gratuluję 5*

Napisano

Bardzo mi się podoba. Czuć w tym jakaś fajną historię. To pierwsze ujęcie jest bardzo filmowe, aż się prosi żeby postacie zaczęły się poruszać, kamera zrobiła odjazd i pokazała więcej sceny ;)

Gratuluję i zazdroszczę dużych umiejętności :)

Napisano

Jedna z najlepszych prac jakie ostatnio widziałem. Super klimat oraz wykonanie , wielki szacun . Z chęcią będę śledził twoje dalsze prace :)

Napisano

Dzięki jeszcze raz za Wasze opinie. Faktycznie dużo osób mi mówi, że koleś wygląda jak Deep, niektórzy też porównywali go do Bono. Ja dłubałem go z głowy, na żadnym z nich się nie wzorowałem, samo tak wyszło:]

Napisano

Miazga, system aż mi się przegrzał jak to zobaczyłem, jakbym dał komuś kto nie ogarnia grafiki 3D to za nic by nie rozpoznał że to w 3D szczególnie starsze osoby ;p Dużo czas zajęło ci zrobienia takiego cudu ? Oczywiście 5 poszło ;) pozdr

Napisano

phehe dzięki man;)) chyba mówisz tu o ludziach z mocną wadą wzroku;) Pytasz ile mi zajęło - nie wiem:D Dłubane czas od czasu po godzinach, bez jasno określonych konceptów. Myślę, że ok 4 tygodni razem z renderami. Np. w tym momencie mam inną rozgrzebaną postać, którą również chcę przedstawić na tego typu renderach. Na wolnym czasie staram się nią zająć, ale z tego co widzę długo potrwa jej dokończenie. Tak więc również nie będę w stanie dokładnie powiedzieć ile nad nią siedziałem bo robiona jest czas od czasu z doskoku. Na pierwszym miejscu skupiam się na obsłudze klientów, a jak czas i chęci pozwolą to dłubię dla siebie:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności