Reanimator Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Krew i lzy paru osob z max3d sa w tym trailerze, wiec enjoy! :)
jaras Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 coś pięknego, jestem z Was dumny chłopaki :) nawet Obama gratulował nam Witchera ! brawo !
olaf Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 bardzo fajne. krew i łzy sie jeszcze leją, bo trzeba wszystkie cienie wybejkokwać - konsole jednak nie uniosą ;)
floo Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Odbiór jak najbardziej pozytywny. Przyjemnie się oglądało. :]
soto Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Jest moc, nic tylko czekać na to co będzie się pokazywało do premiery :) Może targi E3 też coś przyniosą:)
beny Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Nigdy nie sądziłem, że kiedykolwiek tak będę oczekiwał polskiej gry!
OmeN2501 Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Tak ze trzy razy pod rzad obejrzalem. Przecudowny! Tyle boskiej akcji, tyle cudnych designow, tyle dobra! Tylko nie mowicie ze ta czorna w jednym ujeciu to Yennefer jest... Siakas taka malo wyrazista... Jak w przypadku poprzednich czesci leci preorder na kolekcjonerke ;]
Nezumi Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Sensacja-rewelacja ;) Przezywam tez dosc mocno fakt ze posrod chlamu jaki wyceniany jest nierzadko na $60 oni chca w tej chwili ledwie $40 za tak swietna, nowa giere. Oby byl rekord sprzedazy! Gratulacje! Dobra to teraz musze ta dwojke przejsc w koncu :D
mandragora Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 chciałem kupić kolekcjonerkę ale cena mnie zabolała
ch3steros Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Do szczęścia brakuje tylko popatrzeć na siateczki :)
deshu Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 No i trzeba będzie kupić. Pozamiatali. Trailer W3 daje wiecej funu niz całe WatchDogs.
olaf Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 e to jeszcze muzyke pochwale. normalnie prawie jak donatan i 3ci wymiar.
gnacik Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Chyba trzeba będzie w końcu zagrać w tego Wiedźmina :-) Takie pytanie do znawców serii: czy jest ciągłość historii we wszystkich częściach, bo nie wiem czy od razu kupować 3 czy najpierw zagrać w poprzednie części?
Nezumi Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Chyba trzeba będzie w końcu zagrać w tego Wiedźmina :-) Takie pytanie do znawców serii: czy jest ciągłość historii we wszystkich częściach, bo nie wiem czy od razu kupować 3 czy najpierw zagrać w poprzednie części? Bylo nawet tak, ze mozna bylo przeniesc postac z jedynki zdaje sie. W tym sensie ze jakies decyzje podjete w jedynce mialy wplyw na dwojke. Ale poza wszystkim - polecam zakup poprzednich czesci bo to zwyczajnie swietne gry sa. Dzis jeszcze zauwazylem, ze moge sobie po prostu przeniesc na GoG wiedzminy ktore mialem na steamie. Zeby wszyscy wydawcy mieli takie podejscie...
ezils Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 (edytowane) Nie no totalna miazga, moje oczekiwanie na tą grę wzrosło bbaaaardzoooo. Świetna muzyka i montażowo również git. Klimacik, design, lokacje na duży plus. Edytowane 5 Czerwiec 2014 przez ezils
telthona Napisano 5 Czerwiec 2014 Napisano 5 Czerwiec 2014 Tylko nie mowicie ze ta czorna w jednym ujeciu to Yennefer jest... Siakas taka malo wyrazista... Miałam identyczne wrażenie, że jest "mało wyrazista". Też sobie zupełnie inaczej ją wyobrażałam. Ale ciężko oceniać po paru sekundach materiału :3 A tak ogólnie to myślę że muzyka i montaż ładnie ten trailer sprzedały :D Trochę się obawiałam muzyki po tym newsie że CDP zatrudniło Rozenberga, ale teraz widzę że zupełnie niepotrzebnie :3 Fajnie wyszło, muzyka równie epicka co w Skyrimie, i nie straciła na słowiańskości :3
Reanimator Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Dzieki chlopaky, milo sie czyta Wasze komentarze:) Trailer chyba zrobil, bo po chwili zdechly serwery pre-ordera;) Takie pytanie do znawców serii: czy jest ciągłość historii we wszystkich częściach, bo nie wiem czy od razu kupować 3 czy najpierw zagrać w poprzednie części? Teoretycznie wszystko jest jednym ciagiem, zaczynajac na ksiazkach, a konczac na W2, ale W3 robimy tak, zeby nawet osoba nowa w serii nie zgubila sie i miala duzo zabawy. Nie mowiac o tym, ze bedzie dostepny recap "przeszlosci", zeby poznac lub przypomniec sobie co bylo "w poprzednim odcinku" ;)
Mkaszpir Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Widzę że CDPred zaczyna nową świecką tradycję wśród wydawców: im bliżej premiery tym tytuł wygląda lepiej :) Do tej pory inni robili odwrotnie :D Na chwilę obecną nie widzę konkurencji dla Wieśka. Świetna robota bez zastrzeżeń (może do polskiego lektora)
mookie Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Siłą trailera jest niezły montaż i ścieżka dźwiękowa, brzmi to bardzo dobrze (wokalistka przypomina mi Karolinę Cichą i tak po cichu właśnie zastanawiam się, czy to aby nie ona stoi za tym utworem); wczoraj obejrzałem klip bez słuchawek i wizualnie nie zrobił ona na mnie wrażenia. Niestety strasznie tandetnie wyglądają dwie sceny - pocałunku i następującego po nim jęku tej rudowłosej bohaterki. W kontekście dość brutalnych sekwencji walk wygląda to tandetnie i w bardzo złym guście, ale może właśnie tego oczekuje target gry. Z perspektywy osoby niegrającej właściwie wcale i nieznającej Witchera, to prezentuje się to głupawo.
Luki Luki Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Dołączam się do chórku niezadowolonych z wyglądu Yennefer. Wygląda bardzo mdło i do tego zalatuje latami 80. ;) Nawet tekstura na jej twarzy ma jakby niższą rozdzielczość niż u pozostałych postaci. A dla kontrastu Ciri wygląda świetnie, rewelacyjny model, są emocje na twarzy, po prostu dobra robota. Choć może trochę wygląda jak córka Triss. ;) Screeny, żeby było wiadomo o czym mowa: Yennefer - http://i.imgur.com/vYebZCg.png Ciri - http://i.imgur.com/sC9v7fM.png Mam tylko nadzieję, że na PS4 gra będzie choć zbliżona do tego co widzę teraz i wtedy bez wahania ją kupię.
Monio Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Pozamiatacie chłopaki! Łykam kolekcjonerkę. :D
Sayja Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 ja się do niczego nie przyczepiam :) no może z wyjątkiem ruszania ustami Emhyra. A Ciri ma bliznę na drugim policzku? Czy po prosto wyobrażałem ją sobie jako coś bardziej szpetnego?
Reanimator Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 Sceny seksu i brutalnosc to nierozlaczny element swiata Wiedzmina:) Muza to Percival Schuttenbach i Marcin Przybylowicz, a Yennefer budzi rozne emocje: od zachwytu i "tak ja sobie wyobrazalem", po niezadowolenie i krytyke. Jak zawsze i ze wszystkim, bierzemy na klate:) A model prezentuje sie wybornie, trailer byc moze nie oddaje tego w pelni. edit: blizna jest na lewym policzku;)
rozpruwacz Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 nie wiem jak wy ale ja sie wlasnie zesralem
bartolomeo Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 ja tam uwag nie mam. ZAJARANY! Własnie założyłem osobne konto i oszczędzam co się da, żeby mieć na nowego kompa w lutym. Mam nadzieję, że gra sprzeda się wyśmienicie, cdp będzie okrutnie bogaty i bedzie dalej robił gry :D podnieśliście poprzeczkę okrutnie :) nie ma chyba konkurencji już na rynku :) czekam na cyberpunka! :)
Nezumi Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Z perspektywy osoby niegrającej właściwie wcale i nieznającej Witchera, to prezentuje się to głupawo. A ksiazki czytales? Z ciekawosci pytam czy ta nieznajomosc Wiedzmina dotyczy tez lektury, bo tam jednak sex&violence jest na porzadku dziennym. --------------- Co do Yennefer - kazdy sobie jakos inaczej ja wyobraza ;) Mnie tam Wolszczak pasowala na Yennefer choc filmu nigdy nie widzialem. Dojrzala, ladna kobieta - ta tutaj wyglada na mlodke, ale tez jest ok.
Shogun 3D Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Czy już coś wiadomo coś o wymaganiach sprzętowych? O proc i RAM się nie boję, bo mam 12 rdzeni na i7 + 32GB, ale grafa to 560tka. Może być mało. Niemniej jednak kolekcjonerka zamówiona. A co do pytania o ciągłość serii, to nie dość, że wybór zakończenia jedynki ma wpływ na postawy postaci wobec Geralta w dwójce, to jeszcze może on przenieść do dwójki topowe ostrza: Księżycowe, Sihilla lub Aerondight.
Azbesty Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 12 rdzeni na i7 woah możesz dać linka do 12 rdzeniowego i7?
uncle Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 chodzilo mu o watki:) http://ark.intel.com/products/63697 ps czy mi sie wydaje czy sporo rzeczy jest dostawionych w poscie?:) zeby sie nie okazalo jak z watchdogsami :P
Bilay Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Dla Ciebie Kramon > http://www.chiark.greenend.org.uk/~pmaydell/hardware/faranth/photos/perq-cpu.jpg
Reanimator Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 czy mi sie wydaje czy sporo rzeczy jest dostawionych w poscie?:) Moj najwiekszy problem polega na tym, ze nie ma NIC w poscie poprawione, bo nie bylo na to czasu;) Zero korekcji kolorystycznej poza silnikiem, czyste zrzuty.
uncle Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 nawet plonaca wioska?, sceny za logiem koncowym to nie engine na 100%:p
olaf Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 to miło wiedzieć, że wszystko w silnika, bo widać, że wyglada wiele skromniej niż pierwszy z zeszłego (morze - to pierwsze co zniesmaczyło tu i sięgnąłem po poprzedni) roku ale wszystko jest bardzo spójne.
Reanimator Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Napisano 6 Czerwiec 2014 nawet plonaca wioska? A, fakt, zapomnialem, ze jest material z poprzedniego E3. Tak, wioska ma post-pro, bylo nawet omawiane rok temu;) Sceny za logiem sa tak oczywistym CGI, ze nie pomyslalem, ze powinienem to zaznaczac;)
Rotcore Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 szykuje się przekozak rpg... w ogóle cała seria jest tak rewelacyjna że mimo upływu lat chętnie wracam do poprzednich części... jeżeli faktycznie W3 będzie taki kolosalny i otwarty jak w wielu opisach jest... to 'my dreams come true'... pozdrawiam i jestem dumny!
adek Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Świetna robota. A jakie komentarze na światowych serwisach można przeczytać! Kibicuję mocno. Widać, że robią to ludzie, którzy kochają swoją robotę bo inaczej nie wiem czy możliwa byłaby taka dbałość o detale. A czy na tym etapie coś więcej ze statycznych rzeczy możecie pokazać? Widziałem jedną pracę Marka gdzieś na fejsie. Jakbyście coś mieli wrzućcie ;)
Nezumi Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 cudzego nie nacie a swoje chwalicie ;) Nieprawda. Ja raz mialem kolege ktorego wujek byl w Niemczech i chwile gral w zagraniczna gre. I potem nam opowiedzial i... i... i mowil ze nie jest taka fajna jak Wiedzmin. O!
Nezumi Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Pytanie - czy CD Project RED jest niejako swoim wlasnym wydawca przez GOG? A jesli tak to czy ten fakt wplynal pozytywne na cene? Jesli ktos wie oczywiscie i nie jest to jakas tajemnica.
Pawelkos Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Swietnie zmontowanty trailer. Bardzo podoba mi sie design postaci. Gratuluje, piekna robota i mimo ze sam nie biore w tym udzialu to jestem dumny ze nasza rodzima firma robi takie perelki :)
jaras Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Reanimator - mozesz powiedziec kto z naszego forum brał udział ?
Muzzy Napisano 6 Czerwiec 2014 Napisano 6 Czerwiec 2014 Łzy w oczach, coś pięknego... Muzyka i ujęcie w czasie wejścia do sali tronowej rozłożyło mnie na łopatki :-) Gratuluję, dziękuję i życzę powodzenia!
tr3buh Napisano 7 Czerwiec 2014 Napisano 7 Czerwiec 2014 Reanimator - mógłbyś zdradzić jaka będzie potrzebna karta graficzna żeby poszło w full? ;)
Rekomendowane odpowiedzi