telthona Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 a ja mam pytanie z innej beczki: Na ile superfriends naprawde sa friends? XD Znacie sie tam wszyscy? a super odnosi sie tego ze wszyscy musza byc pro? XD czy ze sie super przyjaznia? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 21 Luty 2014 Autor Share Napisano 21 Luty 2014 za nazwe odpowiedzialny pewnie jest Maxim Verehin i Oleg (chuvabak) Jasne ze nazwa jest przejaskrawiona, po prostu grupa osob,a coraz bardziej znajomych, ktore gada o pierdolach, wymiania sie pogladami, linkami i rozmawia glownie na skypie. Czesc z osob pewnie sie co jakis czas spotyka ze soba. Wiec 'super 'i 'friends' nalezy traktowac raczej z przymrozeniem oka. Grupa jest wieksza niz lista prac ktora zostala wyswietlona. Czesc osob nie wyrobila sie z czasem,albo miala mase prac na glowie i nie podołała (np. Sergey Kolesov-Peleng) ktory rowniez jest w grupie. Ja to traktuje jako grupe osob- glownie freelancerow, ktorzy pozamykani w czterech scianach maja jakis ze sobą kontakt, wszystko robione for fun. A tematy sa raczej dobra inicjatywą by oderwac sie od zlecen i zrobic cos innego. Tez dobra okazja by zobaczyc jak inne osoby mogą zaatakować ten sam temat pzdr i dzieki za komentarze;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 OŁ MAJ GAT..!! Oj Nicponiu Nicponiu.. a tak niepozornie kiedyś zaczynałeś. Fakt, że było to kilka lat do tyłu. Ale gdy patrzę jaką drogę pokonałeś i jak cudownie się rozwijasz jako artysta, to pozostaje mi tylko pokłonić się przed Tobą. Wielki szacun. Nie mogę oderwać wzroku od Twoich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 21 Luty 2014 Share Napisano 21 Luty 2014 aha, okey xD dzieki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 Tomcat na propsie, Yo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 25 Luty 2014 Autor Share Napisano 25 Luty 2014 dzieki wielkie za komentarze;] Kris-R- no latwo nie bylo, dzieki wielkie! okej wiec czas na wywołane juz przez Diem tomcaty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Super te koty! Te oleiste pacnięcia robisz smużeniem, czy taki od razu fajny brush? A może podkład był rozmyty i to jego pozostałość tak wychodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość porrr13 Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 Boję się pomyśleć co stanie się jak "puścisz" wyobraźnię i zrobisz jakąś serie czy coś w ten deseń (nie nastawioną na potwory etc.) Byłaby miazga. Tomcat luźny i zarąbisty jednocześnie. Pierwszy wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 25 Luty 2014 Autor Share Napisano 25 Luty 2014 Dziex! Morbid- oleiste pacniecia to brushe z setu Shaddiego- gdzies na necie krazy paczka. Konkretnie jeden brush, ktorego uzywam w 90% porrr13- dzieki! No wlasnie plan jest by zrobic artbooka "Tomcat' - takze trzymac kciuki, sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie;] jeszcze raz dzieki i pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Widzialam już na CGhubie i uroniłam kilka łez... Tak bardzo me gusta! Jesteś genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Powinieneś mieć serię swoich memów na necie. Człowiek nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiza Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Powinno być chyba "coś brzydko narysować", bo z napuchniętych brzydali tu pod dostatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenems Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 no miazga co tu masz, motywujące i deprymujące... aż się zdecydować nie moge... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Bardzo miodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voxmortem Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 ha, tak mi migały te kotowe obrazki w internetach, a tu proszę, mam winowajcę! :) Zaj*biste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blukazs Napisano 1 Marzec 2014 Share Napisano 1 Marzec 2014 Heh... Chciałbym choć w 1/1000 tak nawijać : ] Gratuluje całokształtu, Koty super, strasznie fajny temat i klimat. Zrobili Cię w laboratorium czy masz problemy ze spaniem i malujesz 24/h ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 Te 3 z kotem mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 dzieki! next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 ta seria jest mega... nie obraź się proszę jak w przyszłości będę próbował ukraść Ci paletę ;P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Marzec 2014 Autor Share Napisano 13 Marzec 2014 juz jest jeden taki co stara sie krasc ile moze... pzdr Piofoks! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 (edytowane) Co tu dużo mówić... wszystkie świetne. Fajnie, że próbujesz coś nowego. Można rozpoznać twój styl, choć prace różnią się od poprzednich. W całej serii fajna zabawa kompozycją. Edytowane 13 Marzec 2014 przez Mariusz Panek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 juz jest jeden taki co stara sie krasc ile moze... pzdr Piofoks! ;] hah właśnie widziałem ostatnio jego poczynania:P może dlatego już tutaj nie wrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 nicponim - heh nie aż TAK to nie zamierzam... przesada z tym piofoksem... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Mistrzostwo świata! Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 stylowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 ! najwypas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 jak wypuścisz tutka ( chyba że już jest ) to z czasem pewnie masowo zaczną się pojawiać n1cponie niiccponie nic-po-nie itd :D graficzki jak zwykle genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Genialne... brakuje mi słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Kolory i kompozycja... Mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 16 Marzec 2014 Share Napisano 16 Marzec 2014 Twoje prace są najładniejszymi obrazkami pokazującymi się na mojej tablicy fb, bez wątpienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 16 Marzec 2014 Share Napisano 16 Marzec 2014 ożeż ... ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motyl Napisano 17 Marzec 2014 Share Napisano 17 Marzec 2014 mi się w sumie trochę znudziło pisanie "łoł" "ach" "cudowne" itp ;P ja mam bardziej takie pytanie bo pamiętam że kiedyś się z ciekawości zapuściłem na początek tej teczki i w sumie przebadałem sobie progres. I się nadziwić nie mogę, strasznie fajnie pocisnęliście z cinoslawem. A tak btw to on gdzieś wrzuca pracki? Bo tak w sumie zniknął z horyzontu. I o progres to prosić nie będę, ale jeśli możesz odpowiedzieć to na czym uważasz że najbardziej się doskillowałeś? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 17 Marzec 2014 Autor Share Napisano 17 Marzec 2014 dzieki dzieki wieeeelkie wszystkim za komentarze! Motyl- Najlepiej byloby samego cinosława teraz wywołac, moze przeglada jeszcze max3d to sie odezwie;] Chyba to nie jest tajemnica co napisze, cinek obecnie pracuje w Platigach. Nigdzie nic nie wrzuca, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo;] Chyba na pracy dla Applibotow- a przynajmniej tak mi sie zdaje. Postaci,charactery, to byla moja słaba strona, wiec na pewno walka z wlasnymi brakami sporo pomogla by sie 'doskillowac'. Z pracy na prace ucze sie czegos nowego, zaczynam zwracac wieksza uwage na pewne detale i smaczki ktorych wczesniej nie dostrzegalem. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewichan Napisano 17 Marzec 2014 Share Napisano 17 Marzec 2014 Kurcze, im dłużej przeglądam tą tekę tym bardziej odczuwam jak wiele jeszcze muszę zrobić. Tak przy okazji często przewijają mi się przed oczami Twoje arty, dosyć popularny jesteś w temacie concept art :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Ta seria a'la Banksy jest rewelacyjna, to jedne z najpiękniejszych grafik komputerowych, jakie kiedykolwiek widziałem, cudowne światło, paleta, pomysł... Moje najszczersze gratulacje, to sztuka najprawdziwszej próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 18 Marzec 2014 Share Napisano 18 Marzec 2014 Ta seria aż prosi się o platformówkę ! Kto na fb już o tym pisał.. Jeden z tych obrazków zdobi mi pulpit bez pozwolenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 19 Marzec 2014 Autor Share Napisano 19 Marzec 2014 dzieki wielkie ludzie, mocno motywują do działania takie słowa! ewichan-dziex! Mookie- kufa rozpływam sie przy takich słowach, dziekówa! thesz- dziekowac! Platformowka- hyhyhmmmm;] Tomcat brothers dziekują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 Leci kurde na tapetę !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 19 Marzec 2014 Share Napisano 19 Marzec 2014 Naprawdę świetny klimat...Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 31 Marzec 2014 Autor Share Napisano 31 Marzec 2014 (edytowane) dzieki wielkie! biegnie next tomcat Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Fajne kolorki w ostatniej. Jak się dłużej przyglądam, to mam bardzo dziwne wrażenie, że to wejście do którego biegnie dzieciak jest wypukłym elementem. Pewnie dlatego, iż wygląda to trochę jak kontynuacja budynku... jego boczna ściana (choć oczywiście nią nie jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2014 (edytowane) o widzisz, chyba chodzi o zbieg na tej scianie- wstawilem wczesniejsza wersje przez omylke i sam zapomnialem- teraz wrzucona poprawiona. No chyba ze chodzi o co zupelnie innego;] pzdr! Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 2 Kwiecień 2014 Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Bardzo chwytliwa ta seria, strasznie zapadają w pamieci te scenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2014 (edytowane) tomcaty ponownie, dziekowac i pozdrawiam! Edytowane 13 Kwiecień 2014 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 piękne, tylko jak ktoś ruszy śmietnik to Tom łapy straci hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Kwiecień 2014 Share Napisano 13 Kwiecień 2014 światło niesamowite, zapomniałem po co tu wszedłem i myślałem, że patrze na zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 no, kolory są super :) Zwłaszcza w pierwszym. Tylko te krzesełka mogłyby być w innym kolorze, bo się bardzo zlewają z tłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Super seria . O wiele bardziej mi sie podoba niż te potwory co robiłeś wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Kwiecień 2014 Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Świetne te koty! Kojarzą mi się klimatem z tą animacją, którą też bardzo lubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 16 Kwiecień 2014 Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Ta żółta praca ale petardaa :D To kiedy wydajesz ten Art book z Tomcatem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi