Skocz do zawartości

Nowym tematem kolejnej Bitwy 3D/2D powinien być: 410 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nowym tematem kolejnej Bitwy 3D/2D powinien być:

• Sporty przyszłości
      23
    • Obcy w mieście
      29
    • Kryzys
      32
    • Niezrealizowane idee, pomysły, wynalazki
      54
    • FAIL
      46
    • Nowa nadzieja
      35
    • Po ciemnej stronie lustra
      85
    • Ostatnia sekunda
      84
    • Alter ego
      14
    • Last performance
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Wybrałem "nową nadzieję"- ile można tych katastroficznych cudów ? Epidemia emo czy jak ?

• Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 24,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Po ciemnej stronie lustra jest w top 3 więc można już konczyć sondę zanim się to zmieni :D

a tak serio to jak długo ta sonda będzie trwała? nie widze żeby było ustalone kiedy sie konczy?

I w przybliżeniu po jakim czasie od zakończenia sony bitwa wystartuje? Bo nie wiem czy już rzucać wszystko czy moge jeszcze pojeździć na rowerze :D XD

Napisano
I w przybliżeniu po jakim czasie od zakończenia sony bitwa wystartuje? Bo nie wiem czy już rzucać wszystko czy moge jeszcze pojeździć na rowerze :D XD

I jak bardzo spinać się się z komerą?

Spać czy nie spać, oto jest pytanie:D

Napisano
Heh taki moment krytyczny z tej ostatniej sekundy ;]

dokładnie za dużo podobieństwa po mojemu

Napisano

Moj poszedł na nowa nadzieje, jak dla mnie najbardziej poetycki i dajacy najwiecej mozliwosci

(nie zebym reklamowal ;) )

Napisano

Ostatnia sekunda tez może być nową nadzieją.

Napisano

Dopiero teraz doczytałem, że 3 pierwsze przechodzą dalej.

Eh, czyli po ostatniej sekundzie, hehe. ;) Poooszło...

Napisano

Nowa nadzieja- taki najspokojniejszy. Juz dosc dramatyczno-krytyczno-awaryjnych tematow!

Napisano
Wybrałem "nową nadzieję"- ile można tych katastroficznych cudów ? Epidemia emo czy jak ?

Szczere brawa dla tego Pana, a nawet powiem więcej:

POLAĆ MU! ;)

Napisano

taaa nowa nadzieja jest bardzo fajnym tematem, takim troche ukrytym, nie prostolinijnym jak niektore. Nic nie sugeruje, nic nie wymusza. ehhh az bym zmienil decyzje: ]

pozdro

Napisano
Nowa nadzieja; trochę pompatyczne, ale nasuwa masę pomysłów.

Np pan instalujacy na nowo windowsa hehe

Albo lepiej, gosc ktory wysyla setny raz poprawki do klienta i mysli, ze to ten ostatni raz:)

Napisano

Cześć wszystkim.

Widzę że przoduje temat Ostatnia sekunda, bardzo fajny temat. Ja zagłosowałem na Po ciemnej stronie lustra. :cool:

Napisano

ktoś już tam wspomniał, że przed głosowaniem znany jest wynik sondy, - a to dlatego że przechodząc do wątku z "newsa" user jest niezalogowany i widać dotychczasowy wynik sondy, a to z pewnością wpływa na decyzję... nikt nie chce głosować na przegrany temat, no nie..? (chyba)

Kryzys.

pozdrawiam.

Napisano
ktoś już tam wspomniał, że przed głosowaniem znany jest wynik sondy, - a to dlatego że przechodząc do wątku z "newsa" user jest niezalogowany i widać dotychczasowy wynik sondy, a to z pewnością wpływa na decyzję... nikt nie chce głosować na przegrany temat, no nie..? (chyba)

Ja jestem zalogowany gdy tak przechodzę :P

Napisano

Podobaja mi sie niezrealizowane pomysly i wynalazki ale nie glosowalem na nie zeby podtrzymac "lustro". Ten temat jest rowniez niezly i powinno to byc pole do stworzenia na prawde zakreconej pracki.

Kryzys i nowa nadzieja, to jakies takie kluskowate :P

Edytowane przez Muddy

Napisano

A ja głosuje na alter ego mimo że sam jestem za cienki na start - ciekawy jestem tych co bardziej nietuzinkowych pomysłów=)

Napisano

A tak w ogóle, to kiedy się kończy ta sonda?

Napisano

ja bym chciał aby sonda zakończyła się możliwie późno tak, by i bitwa skończyła się możliwie jak najpóźniej (najlepiej po wakacjach).

Napisano
po ciemnej stronie lustra- może być niezła pompa

ano. jak wszyscy zaczna lustra rysowac to napewno bedzie;)

Napisano

e no lolipop nie przesadzaj :P aż tak dosłownie to chyba nikt tego brał nie bedzie no może kilku się znajdzie :) Zresztą to lustro musi coś odbijać bo jak będzie odbijać czarną nicość sceny to szłu się nie spodziewam :D

Napisano

Widze ze lustro bierze sie do ataku, jeszcze zdazy w ostatniej sekundzie przegonic "Ostatnia sekunde" :D

Napisano

Moze by zmodyfikowac zasady i pomiedzy 5 najpopularniejszymi wylonic zwyciesce: ] ?

Napisano

No i ten system "wyłońcie kilka tematów a my sobie wybierzemy któryś z nich", to raczej do wymiany jest :)

Dostajemy marchewkę pod zęby, żeby zaraz mieć ją zabraną i zjedzoną przez dającego. Nieładnie. ;)

Imo powinna być druga tura, jak w wyborach prezydenckich. Tydzień jedna sonda, tydzień druga z pierwszymi powiedzmy czterema tematami wyłonionymi w poprzedniej sondzie.

Albo wybierają moderatorzy (tak to według mnie powinno wyglądać), albo wybierają użytkownicy, albo wychodzi takie nie wiadomo co, żeby później jedni i drudzy mogli na siebie zwalać odpowiedzialność, że taki a nie inny temat został wybrany. :)

Edytowane przez RA

Napisano

odczytujac haslo nowego tematu "last performens" przypomina mi sie filmik onemanonejar.com :| domena juz bloknieta ale kto to widzial wie o co chodzi xD

Napisano

Zawsze organizatorzy mogą dać zupełnie inny temat nie uwzględniając sondy- taki żarcik, psikus, figielek :D Albo zrobić miks, na przykład "Kryzys przyszłości" albo "Ostatnia sekunda obcego w mieście" :D

Napisano

Polot to może jakiś ma ale jak już było wspominane - podobny temat już był.

Właściwie pomysłów do tego jest naprawdę wiele lecz jak sobie tak myślę, to większość z nich trochę nie ma sensu z punktu widzenia CG bo łatwiej i lepiej byłoby po prostu wykonać dobre zdjęcie.

Napisano

Kurde teraz mi sie "Obcy w miescie" spodobal :p Fajny temat, mozna troche ponaciagac.

Napisano
Tak jak nie rozumialem osobnych tematow do 2D i 3D (pozniej polaczonych - z reszta sensownie - w jeden) tak teraz nie rozumiem sensu tej sondy, w ktorej temat z najwieksza iloscia glosow i tak najpewniej nie zostanie uzyty :D

z kad to wiesz ?

Napisano

Właściwie co to za różnica jaki temat, na każdy z nich da się zrobić arcydzieło.:cool:

Napisano

Miałem dylemat między ostatnią sekundą, lustrem, obcym w mieście jednak ostatecznie zdecydowałem się na wynalazki. Pomysł połączenia tematów też mi się podoba. Czekam na wynik sondy no i oczywiście rozpoczęcie bitwy.

Napisano

ostatnia sekunda to jest to :D mam nadzieje ze nie pzegapie bitwy :))))