simonhc Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 (edytowane) Witam, Ponizej kilka ostatnich renderingów. Częśc z nich prezentowałem już w sekcji WIP. soft: 3dsmax2011&v ray 1.5sp5 Edytowane 27 Sierpień 2010 przez KLICEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Idź pan panie... Gdyby nie te białe plamy między drzewami to trójka absolutnie genialna. Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 rewelacja, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2010 Idź pan panie... Gdyby nie te białe plamy między drzewami to trójka absolutnie genialna. Sz. Dzieki Szymonie. Dziury sa celowe, za pasem drzew jest plaza. Przyznaje jednak ze wolalbym rowzniez je wyrugowac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Bardzo super, mega fotorealistycznie. 5* oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 dales do pieca;) swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Ach ci Francuzi - nawet obrusy wykrochmalą. Podoba mi się - zwłaszcza oświetlenie i materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 simonhc gratuluje zlecenia i rewelacyjnych wizualizacji ****** P.S Czemu nie ma rybek w kuli z wodą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 bardzo... zwłaszcza oświetlenie... bardzo naturalnie wyszło. dla mnie 6 render absolutnie bezbłędny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Super! Strasznie mi się podoba. Jak Wy to kurde robicie? :P Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 blinq - też się nad tym zastanawiam :D ***** !! =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 rewelejszyn:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Smaczne. Świetna wizka i ładnie podana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 prześliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Rewelacyjne wizualizacje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 super! fajne kontrasty i kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Rewelka. Patrząc na detal dziwię się, że zapomniałeś o obszyciach obrusa ;) Fortepian mi trochę nie siedzi od strony materiałowej. Pozdrawiam i gratuluję ukończenia następnego świetnego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 awesome :) śliczne to to. takie pytanko jedno. dobrze widze, że tam płyta OSB nad barem jest? Bo to tak trochę nie pasuje jak dla mnie. Ale to bardziej zarzut do projektu, nie do wizualizacji :) Pozdr. Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 w wersji dziennej (drugi render) ktoś podbuchnął naziemne lampiony, które widać w wersji nocnej ;-) Też chciałbym kiedyś tworzyć takie cuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pebble Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 może się mylę ale czy lampa w pierwszym planie na pierwszym renderze nie rzuca prostokątnego cienia?? A tak poza tym to świetna praca, wiele bym dał żeby choć trochę się do takiego poziomu zbliżyć :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkAi Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Naprawdę super i te kolory. Pokażesz jeden z trzech pierwszych renderów bez postpro? Jestem ciekawy czy takie kolory to wychodzą już w renderze czy dopiero w postpro się je wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 gratki fronta, światowa robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Zwykle nie komentuję wizek bo się na nich kompletnie nie znam, ale te zdjęcia skomentuję. ;) "Ulalala, magnifique!" x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 A ja myślałem, że już mnie nic nie zaskoczy w wizkach. Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Gratuluje fronta, zasluzyles na to w 100%. Rewelacja !! Swietne kolorki, shaderki, oswietlenie. Wytykac jakies potkniecia przy takiej pracy byloby nietaktem. Ponawiam prosbe SkAi :). Jeszcze raz gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 piekna robota, az milo popatrzec, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpulka Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Najlepsze vizki jakie widziałem do tej pory. :) Też mnie ciekawi jak dużo w tym jest postprodukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 ajjj boli mnie jak patrze na te prace ...ufff pro razy sto :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 stary wygrales :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati-bor Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 Klękam na kolana.... ...masterpiece! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Dziekuje wszystkim za komenty a adminowi za Front. press,blomd, vision3d, jakubm, blinq, Tweester, JohnZi CzAk1,pabulo, M@TI, lolipop, Xiz0r, Quentin, wharp, mati-bor- Dziekuje! dac77- dobre! jlidesign- pokarmu zabraklo;) Tores- dzieki, fortepian zbyt blyszczy? chudy- OSB w rzeczy samej, nie bylem w stanie nic poradzic. AdiJager- dobre oko:) Pebble- faktycznie wyglada dziwnie-wrzuce zblizenie SkAi, Pawelkos, kpulka- prosze bardzo Kr3tz, 09121986- merci KLICEK - :) zrzut z modelingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Lubię techniczne aspekty, poddasze bjutiful:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 lol, Ty masz kompleks plazowy, ja mam tylko kompleks...: ] pozdr, swietna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polg Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Swietna robota !!! Czy mozna wiedziec jak zostala wykonana trawka ? Cos pieknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 rewelacja, piękne światełko, napewno świecone hdri .gratulacje.a trawa stawiam na autograss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Czym rozmieszczana zieleń? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 (edytowane) Świetnie wyszły pozostałe ujęcia. Miażdżysz, czekamy na making of ;) edit: doczytałem szczegóły techniczne na evermotion, takie proste a tak bosko wychodzi... Edytowane 3 Sierpień 2010 przez Razer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airline Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 5/5 jedna z najlepszych prac na tym forum!!! na jakim sprzęcie to się smażyło? ile ważyła ta scena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Slicznosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Zdecydowanie najlepsze wizki jakie widziałem na tym forum do tej pory. Gratulacje :] Co najmniej srebrna galeria od razu Ci się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 bardzo przyjemnie. Pytanie moje - jak (czym) układałeś deski na tym okrągłym tarasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 bbandi- thx KoMic- hehe, dziekuje Polg, Dunus- trawe wymodelowalem w poly i rozsialem painterem Marek G- Swiecone zwyklym direct lightem spietym z v ray skyem w envi i odbiciach. Zadnych hdrek ani dome light tym razem. Dla wnetrz glownie photometric free point lights z iesami Razer- Dzieki:) airline- smazone po czesci na podwojnym xeonie 2.83 z 16GB ramu oraz i7 2.7 z 12 GB ramu Traitor- dzieki! Kub@- gracias za komplementy Loki-unvrapowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turisma Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Świetne wizki... podoba mi się styl i kolorystyka... posprodukcja w Ps też całkiem fajnie wyszła :) Mocno podkręcałeś kolory w Ps ? pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Miazga. gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Estetycznie piękne. Nie podobają mi się tylko obrusy, wyglądają gumowato, większa masa czy grawitacja by pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
George Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Bardzo dobra technicznie wizualizacja z klimatem. We wrzesniu jadę do Bordeaux i mam nadzieje ,że własnie tak tam będzie ;). Ladna zieleń ale mam wrazenie, że te sosny juz gdzies widziałem. Wykonane samemu czy to jakies biblioteki od everów? Troche dziwny material obrusów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 4 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2010 Hello:) Turisma- sam ocen, wydaje mi sie ze umiarkowanie Robertus- dziekuje Monio- obrusy do wymiany, racja George- ja rowniez sie wybieram. Sosna w tle na 6 obrazie(lewy gorny rog) jest z everow Reszta sosen jest moja zrobiona w onyxie. Pozdrawiam Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Powiem tylko, że jak tak dalej będzie to odżywiał się będę przez rurkę bo szczęka odmówi posłuszeństwa przez nadmierne rozdziawianie. To co tu pokazałeś potwierdziło Twoje mistrzostwo jako wizmastera ale i pokazało jako chole...nie zdolnego projektanta. Panujesz nad wszystkim! Mistrzostwo! 5***** i mam nadzieję, że będzie jakaś galery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Nie no super. Mógł byś pokazać siatkę? Powiedzieć ile poly, jak długo trwał render, jak światła ustawione? =) Naprawde szczęka opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolas Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Wyszło fantastycznie. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi