Napisano 9 Październik 201410 l Hej~ Po długim poślizgu, zakładam swoją teczuszkę '-' Więcej na moim DA. Wolę wrzucać na bierząco nowe rzeczy niż spamić starociami. Edytowane 21 Październik 201410 l przez Harpiya
Napisano 10 Październik 201410 l Bardzo fajnie wychodzą ci skróty perspektywy na postaciach. Można wiedzieć jak się ich uczyłaś ? Czy po prostu odpowiednie fotki załatwiały sprawę ?
Napisano 10 Październik 201410 l Wypasne rzeczy ^^ Musze sam zaczac operowac fotkami, DAZa posiadam, ale jeszcze nie wykorzystywalem w taki sposob jak Ty:) Trzeba sprobowac!
Napisano 18 Październik 201410 l Wow prace naprawdę są super, zrób sobie minaiaturke teczki to będziesz lepiej widoczna w galeri :). Czuje że będzie fajny start od razu z frontem :P
Napisano 21 Październik 201410 l Łooł, ale czad! Pierwsza kobitka jest prześwietna, mogę pokornie prosić o więcej?
Napisano 21 Październik 201410 l Autor Dzięki za miłe słowa i fronta ^-^ dzizus nie ogarniam tego forum, mogę lajkować tylko co 10sec.. co do perspektywy, to wiekszość z 3d/fot, tyle że posiadam jakąś tam podstawową wiedzę jak ona działa. Trochę stuffu z zeszłego tygodnia.
Napisano 21 Październik 201410 l Ta latająca panna ma świetny detal kolory i ogólnie jest super, tylko anatomia nie jest poprawna. Jej lewa ręka dziwnie wychodzi z ramienia, wogóle jest zbyt wąska w ramionach...Jestem ciekaw jaką techniką to narysowałaś?
Napisano 9 Styczeń 201510 l Świetne! Kilka totalnie mnie zmiażdżyło. Widzę, że w szkicach używasz modelu 3D postaci - pozujesz go jakimś konkretnym programem? Masz jakiś konkretny, zrigowany model którego używasz? Z góry dzięki :)
Napisano 11 Styczeń 201510 l Wow, super! Fajny pomysł z tymi postaciami z Naruto :) i w ogóle wszystko świetne. DraxMustHurt - te modele 3d to chyba pochodzą z DAZ 3D - taki darmowy program w którym można w łatwy sposób je upozować a później wyeksporotować do jakiegoś innego programu 3d albo wyrenderować bezpośrednio w DAZ 3D. Np. Marek Okoń w swojej serii tutoriali na gumroad (https://gumroad.com/marekokon) pokazuje jak można wykorzystać DAZ 3D w połączeniu z Zbrushem przy tworzeniu ilustracji.
Napisano 25 Kwiecień 20159 l Autor Tak dawno mnie tu nie było, że nie pamiętałam gdzie jest moja maxowa teczka... XD DAZ i Photoshop, trochę zbrush'a na koniec
Napisano 26 Kwiecień 20159 l Whoa, świetne prace! Może by tak front? Mój faworyt to dziewczyna ze złotymi piórami.
Napisano 28 Kwiecień 20159 l Było pisać że to fotomanipulacje, a ja się zastanawiałem nad jakimś nowym brushem do malowania skóry :P
Napisano 3 Maj 20159 l Autor Było pisać że to fotomanipulacje, a ja się zastanawiałem nad jakimś nowym brushem do malowania skóry :P Różne techniki :3 brush raczej nie robi różnicy (ja mam 3 ulubione) Dorzucam jeszcze fanart Ino. Wisiał mi szkic do tego od zeszłego października.. daym
Napisano 3 Maj 20159 l Świetne rzeczy. Im dalej w las tym czuć więcej lekkości - chyba, że to tylko wrażenie, a tak naprawdę wyciskasz siódme poty przy każdym ? ; ) A pro po skóry jak się nie zna podstaw to żaden program albo pędzel sam z siebie nie pomoże i jak długo fotki czy rendery brzydko nie wystają to jest spoko, a tutaj jest bardzo spoko.
Napisano 4 Maj 20159 l Strasznie fajne kolorki :) Ja wiem ze to takie lekkie photobashe, ale... chociaz nie, w sumie nie wiem ;) Brakuje mi w tym wszystkim designu, anatomii i teorii koloru, i kompozycji w tych bardziej z envem. Anatomiczne i oswietleniowe zgrzyty bardzo sie rzucaja w oczy, kiedy wszystko jest takie realistyczne. Wszystko idzie w pieknym kierunku, tylko troche sprawia wrazenie, jakbys nie miala pomyslu na te stroje do konca - co tez sprawia, ze nie ma do konca na czym oka zawiesic... wiec zawieszam na pieknych kolorowych wstawkach. Arty solidne, tylko jesli chcesz isc w realistyczne photobashe, to te rzeczy ktore wymienilam jeszcze troche przeszkadzaja.
Napisano 10 Grudzień 20168 l Autor Koncepty do gry Shadow Warrior 2. Dyrektorzy artystyczni Paweł Libiszewski i Łukasz Zdunowski. Duże podziękowania dla całego teamu. więcej na Artstation: https://www.artstation.com/artist/harpiya
Napisano 30 Styczeń 20178 l Autor Dziękuję za poprzedniego fronta ^^ Mała wrzutka personali robionych po pracy.Uwaga dużo cyckuf :c Ostatnio zajarałam się Marvelous Designerem *^*
Napisano 24 Luty 20178 l Za***iste, czy ta biusciasta pani to czasem nie jest hunter z kultowego quake3? prace sa mega, dobrze Ci wychodzi lineart i podmalowki 3d, wlasnie do ludzikow to korzystarz z daza?
Napisano 12 Kwiecień 20177 l Autor Dziękuję wszystkim za miłe słowa Za***iste, czy ta biusciasta pani to czasem nie jest hunter z kultowego quake3? prace sa mega, dobrze Ci wychodzi lineart i podmalowki 3d, wlasnie do ludzikow to korzystarz z daza? Tak, Quake rządzi :D Do postaci używam Daza. Zainwestowałam trochę w ich sklepie by mieć więcej postaci i możliwości. ... Mały updejt moich personalnych rzeczy. Trochę tutoriali nakupowałam i teraz muszę przez wszystkie przebrnąć :I
Napisano 17 Lipiec 20177 l Nie wszystkie w mój gust ale te co już siadają no to siadają bardzo : ) najbardziej widzą mi się te z lineartem ++, a z pozostałych te miejsce co tekstury i foty tak mocno nie wystają. Pzdr.