Harpiya Napisano 9 Październik 2014 Napisano 9 Październik 2014 (edytowane) Hej~ Po długim poślizgu, zakładam swoją teczuszkę '-' Więcej na moim DA. Wolę wrzucać na bierząco nowe rzeczy niż spamić starociami. Edytowane 21 Październik 2014 przez Harpiya
SentieL Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 Bardzo fajnie wychodzą ci skróty perspektywy na postaciach. Można wiedzieć jak się ich uczyłaś ? Czy po prostu odpowiednie fotki załatwiały sprawę ?
Umta Napisano 10 Październik 2014 Napisano 10 Październik 2014 Wypasne rzeczy ^^ Musze sam zaczac operowac fotkami, DAZa posiadam, ale jeszcze nie wykorzystywalem w taki sposob jak Ty:) Trzeba sprobowac!
Kwachu Napisano 18 Październik 2014 Napisano 18 Październik 2014 Wow prace naprawdę są super, zrób sobie minaiaturke teczki to będziesz lepiej widoczna w galeri :). Czuje że będzie fajny start od razu z frontem :P
gryzon Napisano 20 Październik 2014 Napisano 20 Październik 2014 Coś pięknego, bardzo inspirujące. Czekam na więcej.
DraxMustHurt Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 Łooł, ale czad! Pierwsza kobitka jest prześwietna, mogę pokornie prosić o więcej?
Harpiya Napisano 21 Październik 2014 Autor Napisano 21 Październik 2014 Dzięki za miłe słowa i fronta ^-^ dzizus nie ogarniam tego forum, mogę lajkować tylko co 10sec.. co do perspektywy, to wiekszość z 3d/fot, tyle że posiadam jakąś tam podstawową wiedzę jak ona działa. Trochę stuffu z zeszłego tygodnia.
Tomasz G Napisano 21 Październik 2014 Napisano 21 Październik 2014 Ta latająca panna ma świetny detal kolory i ogólnie jest super, tylko anatomia nie jest poprawna. Jej lewa ręka dziwnie wychodzi z ramienia, wogóle jest zbyt wąska w ramionach...Jestem ciekaw jaką techniką to narysowałaś?
telthona Napisano 23 Październik 2014 Napisano 23 Październik 2014 o, Harpya na maksie! ^^ witaj witaj XD
blukazs Napisano 28 Październik 2014 Napisano 28 Październik 2014 Wow, ja sie nie mam do czego przyczepić... 5/5 :O
DraxMustHurt Napisano 9 Styczeń 2015 Napisano 9 Styczeń 2015 Świetne! Kilka totalnie mnie zmiażdżyło. Widzę, że w szkicach używasz modelu 3D postaci - pozujesz go jakimś konkretnym programem? Masz jakiś konkretny, zrigowany model którego używasz? Z góry dzięki :)
Levus Napisano 10 Styczeń 2015 Napisano 10 Styczeń 2015 Fajna ta fioletowa babeczka co na froncie wisi:) Graty!:)
Kiao Napisano 11 Styczeń 2015 Napisano 11 Styczeń 2015 Bardzo fajne i bardzo różnorodne te Twoje pracki! Gratulacje:)
bigworm Napisano 11 Styczeń 2015 Napisano 11 Styczeń 2015 Wow, super! Fajny pomysł z tymi postaciami z Naruto :) i w ogóle wszystko świetne. DraxMustHurt - te modele 3d to chyba pochodzą z DAZ 3D - taki darmowy program w którym można w łatwy sposób je upozować a później wyeksporotować do jakiegoś innego programu 3d albo wyrenderować bezpośrednio w DAZ 3D. Np. Marek Okoń w swojej serii tutoriali na gumroad (https://gumroad.com/marekokon) pokazuje jak można wykorzystać DAZ 3D w połączeniu z Zbrushem przy tworzeniu ilustracji.
xiw Napisano 12 Styczeń 2015 Napisano 12 Styczeń 2015 bardzo mi się podoba paleta kolorów której używasz
Harpiya Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Napisano 25 Kwiecień 2015 Tak dawno mnie tu nie było, że nie pamiętałam gdzie jest moja maxowa teczka... XD DAZ i Photoshop, trochę zbrush'a na koniec
Andrzej Dyja Napisano 26 Kwiecień 2015 Napisano 26 Kwiecień 2015 Ekstra stuff. Moje ulubione to te 4 portrety w czerni i bieli :) pozdr
bufalakamakafo Napisano 26 Kwiecień 2015 Napisano 26 Kwiecień 2015 Świetne prace, masz fajny styl. Jakich pędzli używasz?
Jacek Kuna Napisano 26 Kwiecień 2015 Napisano 26 Kwiecień 2015 Whoa, świetne prace! Może by tak front? Mój faworyt to dziewczyna ze złotymi piórami.
pumax Napisano 27 Kwiecień 2015 Napisano 27 Kwiecień 2015 Bardzo zacnie, szczególnie pan o pięknych włosach
bufalakamakafo Napisano 28 Kwiecień 2015 Napisano 28 Kwiecień 2015 Było pisać że to fotomanipulacje, a ja się zastanawiałem nad jakimś nowym brushem do malowania skóry :P
Harpiya Napisano 3 Maj 2015 Autor Napisano 3 Maj 2015 Było pisać że to fotomanipulacje, a ja się zastanawiałem nad jakimś nowym brushem do malowania skóry :P Różne techniki :3 brush raczej nie robi różnicy (ja mam 3 ulubione) Dorzucam jeszcze fanart Ino. Wisiał mi szkic do tego od zeszłego października.. daym
SlawomirWolicki Napisano 3 Maj 2015 Napisano 3 Maj 2015 Świetne rzeczy. Im dalej w las tym czuć więcej lekkości - chyba, że to tylko wrażenie, a tak naprawdę wyciskasz siódme poty przy każdym ? ; ) A pro po skóry jak się nie zna podstaw to żaden program albo pędzel sam z siebie nie pomoże i jak długo fotki czy rendery brzydko nie wystają to jest spoko, a tutaj jest bardzo spoko.
saharaam Napisano 4 Maj 2015 Napisano 4 Maj 2015 Strasznie fajne kolorki :) Ja wiem ze to takie lekkie photobashe, ale... chociaz nie, w sumie nie wiem ;) Brakuje mi w tym wszystkim designu, anatomii i teorii koloru, i kompozycji w tych bardziej z envem. Anatomiczne i oswietleniowe zgrzyty bardzo sie rzucaja w oczy, kiedy wszystko jest takie realistyczne. Wszystko idzie w pieknym kierunku, tylko troche sprawia wrazenie, jakbys nie miala pomyslu na te stroje do konca - co tez sprawia, ze nie ma do konca na czym oka zawiesic... wiec zawieszam na pieknych kolorowych wstawkach. Arty solidne, tylko jesli chcesz isc w realistyczne photobashe, to te rzeczy ktore wymienilam jeszcze troche przeszkadzaja.
Harpiya Napisano 10 Grudzień 2016 Autor Napisano 10 Grudzień 2016 Koncepty do gry Shadow Warrior 2. Dyrektorzy artystyczni Paweł Libiszewski i Łukasz Zdunowski. Duże podziękowania dla całego teamu. więcej na Artstation: https://www.artstation.com/artist/harpiya
Harpiya Napisano 30 Styczeń 2017 Autor Napisano 30 Styczeń 2017 Dziękuję za poprzedniego fronta ^^ Mała wrzutka personali robionych po pracy.Uwaga dużo cyckuf :c Ostatnio zajarałam się Marvelous Designerem *^*
DPFantasy Napisano 30 Styczeń 2017 Napisano 30 Styczeń 2017 Wow! Jest na co popatrzeć :D Wielki szacun, świetna robota.
tr3buh Napisano 24 Luty 2017 Napisano 24 Luty 2017 Za***iste, czy ta biusciasta pani to czasem nie jest hunter z kultowego quake3? prace sa mega, dobrze Ci wychodzi lineart i podmalowki 3d, wlasnie do ludzikow to korzystarz z daza?
JackTheRippy Napisano 24 Luty 2017 Napisano 24 Luty 2017 Fanart Ino az sie prosi o model 3D :O Zajebiste prace
Harpiya Napisano 12 Kwiecień 2017 Autor Napisano 12 Kwiecień 2017 Dziękuję wszystkim za miłe słowa Za***iste, czy ta biusciasta pani to czasem nie jest hunter z kultowego quake3? prace sa mega, dobrze Ci wychodzi lineart i podmalowki 3d, wlasnie do ludzikow to korzystarz z daza? Tak, Quake rządzi :D Do postaci używam Daza. Zainwestowałam trochę w ich sklepie by mieć więcej postaci i możliwości. ... Mały updejt moich personalnych rzeczy. Trochę tutoriali nakupowałam i teraz muszę przez wszystkie przebrnąć :I
SlawomirWolicki Napisano 17 Lipiec 2017 Napisano 17 Lipiec 2017 Nie wszystkie w mój gust ale te co już siadają no to siadają bardzo : ) najbardziej widzą mi się te z lineartem ++, a z pozostałych te miejsce co tekstury i foty tak mocno nie wystają. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi