Ania Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 ślimaczek duża rozdzielczość: http://img452.imageshack.us/img452/3972/slimak411600em8.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 pieeeeeknie :) bardzo mi sie podoba, zwlaszcza pomysl. oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 co tu duzo gadac: sliczne jak zawsze :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 ale bajera :) szkoda ze małego DOFa nie dałaś, ślimak lepiej by się odznaczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekk Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Wymiękam. Coś wspaniałego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 super! patriotyczne, swojskie takie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Ciach bajera! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Super!!! Jak zwykle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Bardzo podobają mi się teksturki, za to nie podoba mi się tło, a właściwie to , że go prawie nie ma i człowiek ma wrażenie jakby scena rozgrywała się na wielkiej równinie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Mocna sprawa! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Piekna praca, super wyszla ta droga i ten slimak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Pięknie Aniu. Żółta rakieta jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Swietne! Super teksturki i kadr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Ogólnie super!!! Nie wiem czy nie lepiej byłoby dodać więcej kurzu (wzmocnić efekt hamowania). A te mewy to substytut sępów :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 omg genialne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 rewelka :) ehhh ... to był mój pierwszy samochód - nawet miał podobne numery rejestracyjne :) poważnie :) nie miał tylko takiego momentu obrotowego jak u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Ogólnie pięknie, jednak koła zupełnie nie trzymają poziomu pracy;) I coś dziwnego dzieje się z prawym przednim, jakby oś się złamała;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razi91 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 na pierwszy rzut oka myślałem, ze chodzi o malucha, bo mi se dalej fotka nie wczytała. Normalnie genialne!! Ale ma mine :)) jedyne co się moge przyczepić, to to, że wygląda nieco za sucho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 slimak robi swoje, malczan troszke gorszy, ale nie on jest najwaznieszy... :) ...bajer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 genialne aniu !! kariera stoi przed toba otworem :) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 a co na to Francuzi??? hehe:) dobra robota:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 troche pusto ale i tak mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 nooo wreszcie skończyłaś ślimaka :> jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Materiały, modele, światło- sam miód. Jest super -chociaż jak mam powiedzieć coś konstruktywnego to mam małą kroplę dziegciu do tej beczki miodu (może dlatego że jestem zazdrosny a może dlatego że żonaty) - nie do końca łapię czy ślimaczek przebiegł i pokazuje jęzor bo czuje się bezpieczny czy wręcz przeciwnie- widzi że nie zdąży i drze japę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Ahhh, to po to był malacz :D Świetna praca. Ślimak wyszedł bardzo fajnie. Rzęsy są może nieco gejowskie, ale i tak całość wymiata :) "KAT 1337" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 no i co tu więcej pisać?! po prostu genialnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 wypas ,pięknie wymodelowane ,otexturowane i wyrenderowane,ta kamera z dołu jest super.Cała praca mi sie bardzo podoba. pozdr0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 jak zwykle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 RK- myślę że ślimaczek jest tak przerażony że ze strachu zdrętwiał. Aniu - świetna pracka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Świetna praca bardzo ładne textury o modelach już nie mówiąc. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 troszke bym to uciol od gory...ale czemu czepiac sie szczegółów!! szkoda ze ten typ ktorego zrobilas w WIPie zniknoł!:) Gr8 Wrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Rewelacja. PRaca finalna bardzo mi sie podoba. Ale musze przyznac ze takze bardzo mi sie podoba jak zaprezentowalas malucha, z tymi zolto niebieskimi swiatlami. Chyba zsam zaczne prezentowac tak moje wipy. Gratz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Świetne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Piękna praca:), ma klimat nie ma co. Ślimak dostał fajnego wytrzeszczu 8D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 fajne, język się troche zlewa z kamieniami, ale ogolnie jest dobrze, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 loooool, ślimak wymiata po prostu, a jak przyuważyłem tą ślinę, która mu z pyska leci to wymiękłem. Super SSS wyszedł (szczegółnie na czółkach widać). Jedynie dziwnie prawe przednie koło sie wygina, ale za ogół i tak mocne Brawa. Ocena: 5,99/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 świetnie wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTUS000 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 super, mi podobają sie szczegolnie matsy fury tylko szyba auta wyglada jakby wyla straszna ulewa, a na ziemi sucho, ale i tak wykonanie the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Nie no bajer. Fajne ujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Aniowski klimat. :) Zaczne. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 No nie wiem...mojej młodszej siostrze ślimak się nie spodobał... ...ale co z tego ;] Mi się podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 łoł łomen grejt dżob !!!! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 No no no jestem w szoku :] Bardzo fajna scenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 brawo, super klimat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 pięć gwiazdek jak dla mnie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michlord Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Zbieram szczękę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 genialnie, śimak rewelacyjny - ma przechlapane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KRUChY Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 ANIA !!!!!!! SWIETNE !!!! no BOB jak marzenie, pomysl cool, modeling EXTRA, klimat pracy ZAJE...-FAJNY ;) TAK trzymaj...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 super fajnie. ale jednak dla mnie klimatu baaaardzo ujmuje brak otoczenia, jak już ktoś powiedział wczesniej jakby to była wielka równina. a tam jakiś domek z bliska taki PGR by nie zaszkodził. i by pusto nie było:) translucent na ślimoku też jak dla mnie za duży ale to pewnie tylko dla mnie:D 8/10 potrafisz więcej Aniu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi