Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 71,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ale bajera :) szkoda ze małego DOFa nie dałaś, ślimak lepiej by się odznaczał

Napisano

Bardzo podobają mi się teksturki, za to nie podoba mi się tło, a właściwie to , że go prawie nie ma i człowiek ma wrażenie jakby scena rozgrywała się na wielkiej równinie.

Pozdro

Napisano

Ogólnie super!!! Nie wiem czy nie lepiej byłoby dodać więcej kurzu (wzmocnić efekt hamowania). A te mewy to substytut sępów :) ?

Napisano

rewelka :) ehhh ... to był mój pierwszy samochód - nawet miał podobne numery rejestracyjne :) poważnie :) nie miał tylko takiego momentu obrotowego jak u Ciebie

Napisano

Ogólnie pięknie, jednak koła zupełnie nie trzymają poziomu pracy;) I coś dziwnego dzieje się z prawym przednim, jakby oś się złamała;)

Napisano

na pierwszy rzut oka myślałem, ze chodzi o malucha, bo mi se dalej fotka nie wczytała.

Normalnie genialne!! Ale ma mine :))

jedyne co się moge przyczepić, to to, że wygląda nieco za sucho...

Napisano

slimak robi swoje, malczan troszke gorszy, ale nie on jest najwaznieszy... :)

...bajer.

Napisano

Materiały, modele, światło- sam miód. Jest super -chociaż jak mam powiedzieć coś konstruktywnego to mam małą kroplę dziegciu do tej beczki miodu (może dlatego że jestem zazdrosny a może dlatego że żonaty) - nie do końca łapię czy ślimaczek przebiegł i pokazuje jęzor bo czuje się bezpieczny czy wręcz przeciwnie- widzi że nie zdąży i drze japę.

Napisano

Ahhh, to po to był malacz :D Świetna praca. Ślimak wyszedł bardzo fajnie. Rzęsy są może nieco gejowskie, ale i tak całość wymiata :) "KAT 1337" :D

Napisano

no i co tu więcej pisać?! po prostu genialnie!

Napisano

wypas ,pięknie wymodelowane ,otexturowane i wyrenderowane,ta kamera z dołu jest super.Cała praca mi sie bardzo podoba.

pozdr0

Napisano

RK- myślę że ślimaczek jest tak przerażony że ze strachu zdrętwiał.

Aniu - świetna pracka.

Napisano

troszke bym to uciol od gory...ale czemu czepiac sie szczegółów!! szkoda ze ten typ ktorego zrobilas w WIPie zniknoł!:)

Gr8 Wrk

Napisano

Rewelacja. PRaca finalna bardzo mi sie podoba. Ale musze przyznac ze takze bardzo mi sie podoba jak zaprezentowalas malucha, z tymi zolto niebieskimi swiatlami. Chyba zsam zaczne prezentowac tak moje wipy. Gratz

Napisano

Piękna praca:), ma klimat nie ma co. Ślimak dostał fajnego wytrzeszczu 8D

Napisano

loooool, ślimak wymiata po prostu, a jak przyuważyłem tą ślinę, która mu z pyska leci to wymiękłem. Super SSS wyszedł (szczegółnie na czółkach widać). Jedynie dziwnie prawe przednie koło sie wygina, ale za ogół i tak mocne Brawa. Ocena: 5,99/6

Napisano

super, mi podobają sie szczegolnie matsy fury

tylko szyba auta wyglada jakby wyla straszna ulewa, a na ziemi sucho, ale i tak wykonanie the best

Napisano

No nie wiem...mojej młodszej siostrze ślimak się nie spodobał...

...ale co z tego ;] Mi się podoba :D

Napisano

Zbieram szczękę ;)

Napisano

ANIA !!!!!!! SWIETNE !!!! no BOB jak marzenie, pomysl cool, modeling EXTRA, klimat pracy ZAJE...-FAJNY ;)

TAK trzymaj...!

Napisano

super fajnie. ale jednak dla mnie klimatu baaaardzo ujmuje brak otoczenia, jak już ktoś powiedział wczesniej jakby to była wielka równina. a tam jakiś domek z bliska taki PGR by nie zaszkodził. i by pusto nie było:) translucent na ślimoku też jak dla mnie za duży ale to pewnie tylko dla mnie:D

8/10 potrafisz więcej Aniu;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.