misiekhc Napisano 27 Wrzesień 2011 Autor Napisano 27 Wrzesień 2011 dziękówa! reanimator - dzieki, oby tak sie stalo, niebawem sie okaze ;) arti - nie tam ze wschodu, klasyka w linearcie po prostu nezumi - la muerta bo firemka sie tak nazywa dla ktorej to robilem
maronski Napisano 28 Wrzesień 2011 Napisano 28 Wrzesień 2011 Misiek kolorujesz linearty. Kiedy wrócisz? Pozdrówki
misiekhc Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Napisano 13 Grudzień 2011 maronski - e? troche rzeczy z tego roku, FITC ze stworkami ostani obrazek mojego pobytu w Ars Thanei, westernowy projekcik do folio z postaciami i kilka fajniejszych wybranych z masy obrazkow robionych dla PKObp, zeby nie bylo, ze komercji nei cisne a same swoje rzeczy :D
Mocnek Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 Bardzo duzo fajnosci, w zasadzie wszystko rowne, bardzo "Twoje" i przyjemne w lykaniu. Moj faworyt to traper z faja, baardzo zgrabny dizajn. Nie do konca mi sie podoba lineart przy szeryfie - ten bordowy kolor linii za bardzo sie odcina i wali po oczach. To taki detal, ale troche mi psulo odbior obrazka. I ilustracyjka z mikolajem mi bardzo podeszla pomyslem.
WojtekFus Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 No ja Cię, co się ostatnio na maxie dzieje :D Przede wszystkim, masz świetny, mocny i rozpoznawalny styl. Obrazek z mikołajem pozamiatał :D Niesamowicie potrafisz poprzez swoje ilustracje opowiedzieć historię, wciągają bez reszty.
CzAk1 Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 Ależ smutny jest ten obrazek z Mikołajem...jest tak smutny, że aż powinieneś się wstydzić. :P Ale prace świetne. Jak zawsze wysoki poziom. Najfajniejsze jest to, że nie dość, że pracujesz i wykonujesz zlecenia, to znajdujesz jeszcze czas, na machanie własnych, prywatnych rzeczy... Pozdrawiam.
Rotcore Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 yea świetna westernowa wrzuta, charakterne i mocne, komercyjne również zacne i fajnie że takie zlecenie miałes... kozacznie ;)
emmilius Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 No obrazek z mikołajem dołuje. Zawsze wiedziałem że te pier!@#$%^ elfy coś kombinują. Bardzo przyjemnie się ogląda.
serio Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 mikołaj super obrazek. Również miło ogląda się koncepty westernowe.
Rembik Napisano 13 Grudzień 2011 Napisano 13 Grudzień 2011 Od razu wiedziałem, że to Twoje dzieła jak przechodziłem obok PKO, niby chmurki, kabelki, ale jednak styl nie do podrobienia!
n-pigeon Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 misiekhc, rysunki... i wszystko jasne :D Boskie.
OmeN2501 Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Obrazek z mikołajem wygrał Święta ;] Sie robi z ciebie chłopie solidna rozpoznawalna marka ;]
WWWoj Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Pracki pierwsza klasa!, jaram sie. Traper i Mikołaj skłaniają mnie do zapuszczenia brody.
mallow Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Obrazek z Mikołajem genialny. Zarówno plastyka, jak i narracja. Świetna rzecz.
Nezumi Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 A mnie najbardziej podeszly westernowe postaci. Przez trapera musialem wycierac opluty monitor... Genialnie machasz - uwielbiam ta niemal przesadzona ilosc szczegolow ktore jednak sa fajnie wystylizowane i komponuja sie w calosc. Solidne pracki - Mikolaj smutny jak cholera.
KoMic Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 postaci rox, rewelka, gdybys kiedys zrobil jakiegos pirata, albo innego kapitana z okresu 17w zeglarstwa, to odrazu wystawiam wniosek o udostepnienie pod avatara: ] regards, jak zawsze miazdzysz stylem i klasa
wroniec Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 obrazek z Mikołajem ma w sobie kawał opowieści, uwielbiam takie masz MOC
misiekhc Napisano 14 Grudzień 2011 Autor Napisano 14 Grudzień 2011 dzięki wielkie ! miło słyszeć, że się podoba Komic - pierwszy post :) tam masz pirata
GrzegorzPrzybys Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Piękne sprawy. Najbardziej mi osobiście seria westernowa do gustu przypadła.
Monio Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Martwy golfista mnie położył na łopatki. Ile historii w jednym kadrze. Mikołaj i reszta też boska. Mistrzostwo. :)
masz)rum Napisano 14 Grudzień 2011 Napisano 14 Grudzień 2011 Świetne proporcje tych kowboji, drugi od góry ma zabójczą poze ;]
misiekhc Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 siemano, obrazek zrobiony po to żeby sprzedawać limitowany print, z którego dochód idzie na leki dla dziewczyny chorej na stwardnienie rozsiane można kupować tutaj jak ktoś chętny: http://printfolio.pl/collections/catalog/products/one-thousand-suns 1
olaf Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 O Miśku, aż chce się mieć miejsce na ścianach na Twoje prace :)
Aryk Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 Czaderskie, to mogło wyjść tak kiczowato a zrobiłeś z tego tak kozacką pracę, pozdr!
Kris_R Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 OOOoołł.... Kocham Cię! :D :D Nie dość, że cel szczytny to już wiem, co zawiśnie u mnie w domu. Przepiękne.
OmeN2501 Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 Jak dla mnie level up w stosunku do poprzednich prac, ktore i tak byly swietne. Masa stary, masa!
Swiezy Napisano 7 Luty 2012 Napisano 7 Luty 2012 Pięknie robisz ;) mam nadzieje że się uda! powodzenia! zamieść też na innych portalach, bo na polskim trochę może być ciężko o ludzi z budżetem w USD ;)
grass Napisano 8 Luty 2012 Napisano 8 Luty 2012 Super ! szkoda że jak na nasze warunki cena trochę zaporowa , nie mówię że ta praca nie jest warta swojej ceny bo jest warta więcej , do tego szczytny cel itd.
misiekhc Napisano 9 Październik 2012 Autor Napisano 9 Październik 2012 to ja też:D, kilka rzeczy dlubanych od ostatniego maxowego updejcika, nie wszystko co robilem, wiecej mozecie obadac na moim slitasnym blogasku: http://michaldziekan.blogspot.com/ caluski 1
Rotcore Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) No jesteś w tym najlepszy... przynajmniej w Polsce :P ... wszystko ma w sobie taką siłę, taki wyraz i charakter, że krytyka staje się niemożliwa... tak ma być i już, pozdro Edytowane 9 Październik 2012 przez Rotcore
Kalberos Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 No to nowa teczka leci do ulubionych, te prace żyją :D
gnacik Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 Proszę, zostań moim ojcem i naucz mnie życia :-)
arturadamczyk Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Wszystko dopieszczone i przemyślane - super i pogratulować stylu :)
adek Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Niesamowite Michał. Super, że znalazłeś chwilę na update. Styl wyrobiłeś sobie nie do podrobienia!
giorgione Napisano 10 Październik 2012 Napisano 10 Październik 2012 Dokładnie, pełen szacunek - świetnie się ogląda Twoje prace. Każdy szczegół ma sens.
MaciekGliwa Napisano 11 Październik 2012 Napisano 11 Październik 2012 Michale....jestes zajebisty w tym co robisz. Dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi