Napisano 27 Wrzesień 201113 l Autor dziękówa! reanimator - dzieki, oby tak sie stalo, niebawem sie okaze ;) arti - nie tam ze wschodu, klasyka w linearcie po prostu nezumi - la muerta bo firemka sie tak nazywa dla ktorej to robilem
Napisano 13 Grudzień 201113 l Autor maronski - e? troche rzeczy z tego roku, FITC ze stworkami ostani obrazek mojego pobytu w Ars Thanei, westernowy projekcik do folio z postaciami i kilka fajniejszych wybranych z masy obrazkow robionych dla PKObp, zeby nie bylo, ze komercji nei cisne a same swoje rzeczy :D
Napisano 13 Grudzień 201113 l Bardzo duzo fajnosci, w zasadzie wszystko rowne, bardzo "Twoje" i przyjemne w lykaniu. Moj faworyt to traper z faja, baardzo zgrabny dizajn. Nie do konca mi sie podoba lineart przy szeryfie - ten bordowy kolor linii za bardzo sie odcina i wali po oczach. To taki detal, ale troche mi psulo odbior obrazka. I ilustracyjka z mikolajem mi bardzo podeszla pomyslem.
Napisano 13 Grudzień 201113 l No ja Cię, co się ostatnio na maxie dzieje :D Przede wszystkim, masz świetny, mocny i rozpoznawalny styl. Obrazek z mikołajem pozamiatał :D Niesamowicie potrafisz poprzez swoje ilustracje opowiedzieć historię, wciągają bez reszty.
Napisano 13 Grudzień 201113 l Ależ smutny jest ten obrazek z Mikołajem...jest tak smutny, że aż powinieneś się wstydzić. :P Ale prace świetne. Jak zawsze wysoki poziom. Najfajniejsze jest to, że nie dość, że pracujesz i wykonujesz zlecenia, to znajdujesz jeszcze czas, na machanie własnych, prywatnych rzeczy... Pozdrawiam.
Napisano 13 Grudzień 201113 l yea świetna westernowa wrzuta, charakterne i mocne, komercyjne również zacne i fajnie że takie zlecenie miałes... kozacznie ;)
Napisano 13 Grudzień 201113 l No obrazek z mikołajem dołuje. Zawsze wiedziałem że te pier!@#$%^ elfy coś kombinują. Bardzo przyjemnie się ogląda.
Napisano 13 Grudzień 201113 l Od razu wiedziałem, że to Twoje dzieła jak przechodziłem obok PKO, niby chmurki, kabelki, ale jednak styl nie do podrobienia!
Napisano 14 Grudzień 201113 l Obrazek z mikołajem wygrał Święta ;] Sie robi z ciebie chłopie solidna rozpoznawalna marka ;]
Napisano 14 Grudzień 201113 l Pracki pierwsza klasa!, jaram sie. Traper i Mikołaj skłaniają mnie do zapuszczenia brody.
Napisano 14 Grudzień 201113 l Obrazek z Mikołajem genialny. Zarówno plastyka, jak i narracja. Świetna rzecz.
Napisano 14 Grudzień 201113 l A mnie najbardziej podeszly westernowe postaci. Przez trapera musialem wycierac opluty monitor... Genialnie machasz - uwielbiam ta niemal przesadzona ilosc szczegolow ktore jednak sa fajnie wystylizowane i komponuja sie w calosc. Solidne pracki - Mikolaj smutny jak cholera.
Napisano 14 Grudzień 201113 l postaci rox, rewelka, gdybys kiedys zrobil jakiegos pirata, albo innego kapitana z okresu 17w zeglarstwa, to odrazu wystawiam wniosek o udostepnienie pod avatara: ] regards, jak zawsze miazdzysz stylem i klasa
Napisano 14 Grudzień 201113 l obrazek z Mikołajem ma w sobie kawał opowieści, uwielbiam takie masz MOC
Napisano 14 Grudzień 201113 l Autor dzięki wielkie ! miło słyszeć, że się podoba Komic - pierwszy post :) tam masz pirata
Napisano 14 Grudzień 201113 l Piękne sprawy. Najbardziej mi osobiście seria westernowa do gustu przypadła.
Napisano 14 Grudzień 201113 l Martwy golfista mnie położył na łopatki. Ile historii w jednym kadrze. Mikołaj i reszta też boska. Mistrzostwo. :)
Napisano 5 Luty 201213 l Autor siemano, obrazek zrobiony po to żeby sprzedawać limitowany print, z którego dochód idzie na leki dla dziewczyny chorej na stwardnienie rozsiane można kupować tutaj jak ktoś chętny: http://printfolio.pl/collections/catalog/products/one-thousand-suns
Napisano 7 Luty 201213 l Czaderskie, to mogło wyjść tak kiczowato a zrobiłeś z tego tak kozacką pracę, pozdr!
Napisano 7 Luty 201213 l OOOoołł.... Kocham Cię! :D :D Nie dość, że cel szczytny to już wiem, co zawiśnie u mnie w domu. Przepiękne.
Napisano 7 Luty 201213 l Jak dla mnie level up w stosunku do poprzednich prac, ktore i tak byly swietne. Masa stary, masa!
Napisano 7 Luty 201213 l Pięknie robisz ;) mam nadzieje że się uda! powodzenia! zamieść też na innych portalach, bo na polskim trochę może być ciężko o ludzi z budżetem w USD ;)
Napisano 8 Luty 201213 l Super ! szkoda że jak na nasze warunki cena trochę zaporowa , nie mówię że ta praca nie jest warta swojej ceny bo jest warta więcej , do tego szczytny cel itd.
Napisano 9 Październik 201212 l Autor to ja też:D, kilka rzeczy dlubanych od ostatniego maxowego updejcika, nie wszystko co robilem, wiecej mozecie obadac na moim slitasnym blogasku: http://michaldziekan.blogspot.com/ caluski
Napisano 9 Październik 201212 l No jesteś w tym najlepszy... przynajmniej w Polsce :P ... wszystko ma w sobie taką siłę, taki wyraz i charakter, że krytyka staje się niemożliwa... tak ma być i już, pozdro Edytowane 9 Październik 201212 l przez Rotcore
Napisano 10 Październik 201212 l Niesamowite Michał. Super, że znalazłeś chwilę na update. Styl wyrobiłeś sobie nie do podrobienia!
Napisano 10 Październik 201212 l Dokładnie, pełen szacunek - świetnie się ogląda Twoje prace. Każdy szczegół ma sens.