Napisano 4 Styczeń 201213 l Witam, Chciałem podzielić się z Wami ilustracją wykonaną dla Disney-a na potrzeby gry internetowej disneycruiseadventure.com Projekt ukończony już jakiś czas temu ale dopiero dziś możemy go pokazać projekt info: Client: Disney Agency: Nomadic Production Studio: Ars Thanea Executive Creative Director: Peter Jaworowski Art Directors: Karol Kolodzinski, Pawel Nolbert, Michal Lisowski Lead 3D Artist: Piotr Kolus 3D Artists: Anna Mierzejewska, Pawel Wilkos, Marcin Klicki Digital Artists: Michal Lisowski, Pawel Nolbert, Karol Kolodzinski Concept Artist: Michal Lisowski Production Manager: Marcin Molski close-up: in use: sample 3D: concept: mam nadzieje że się podoba, pozdro, pionier
Napisano 4 Styczeń 201213 l Bardzo fajowe, gratuluję całemu zespołowi, wygląda to bajecznie, aż się prosi o front. 5 gwiazdek ode mnie
Napisano 5 Styczeń 201213 l Cudne, super mega zajedziaste. Daliście nam inspiracje - tak powinny wyglądać gry casual.
Napisano 7 Styczeń 201213 l Pięknie namalowanie tekstury, soczyste kolorki, przyjemne oświetlenie, 5!
Napisano 7 Styczeń 201213 l Ale czad!:) Gratulacje moi drodzy! Życzę więcej takich projektów!:) Pozdr
Napisano 7 Styczeń 201213 l bardzo ładne i cieszy oczy! miło patrzy się na taką grafikę. Front jak najbardziej się należy. :)
Napisano 7 Styczeń 201213 l Oja, Świetna sprawa! Ze tez widze to dopiero teraz. Środkowa wyspa wypada trochę słabo/dziwnie/gorzej(niepotrzebne skreślić) na tle pozostałych, ale całość jest naprawdę świetna. Kolory jak w Homm VI;) Gratulacje.
Napisano 7 Styczeń 201213 l Strasznie fajnie to wyglada :) Pozazdroscic klientow i finalnegon efektu. Jak ktos wspomnial - dobry team to podstawa. *****
Napisano 7 Styczeń 201213 l Genialna praca, niby nie skomplikowana gra, ale detal, kolorystyka tworzą na prawdę świetny klimat. Sz.
Napisano 7 Styczeń 201213 l Magnifique! Chciałoby się wskoczyć do monitora! Gigantyczny plus za Port Royale'oski klimacik + smaczek a'la klasyczny, zdopingowany i magiczny Disney. Oh, bajeczka!
Napisano 8 Styczeń 201213 l Prześliczne! Cieszę się, że wrzucacie to też tutaj. Widziałem to gdzieś wczoraj już i miałem nadzieję, że to się tutaj pojawi. Gratulacje dla całej ekipy.
Napisano 8 Styczeń 201213 l Nic nowego tu nie wymysle - wykonanie rewelacja. Taka grafe powinno sie robic dla dzieciakow a nie jakies byle co "bo to dzieci". Wielkie dzieki wiec od... ojca ;) I gratuluje skilla - slicznie to wyglada.
Napisano 8 Styczeń 201213 l Genialne myśle że nawet jakby Leonardo Da Vinci to zobaczył to by się zachwycił ;p
Napisano 9 Styczeń 201213 l Autor Hej, bardzo się cieszymy że tak Wam się pracka podoba, miło ;) tak, plansze są animowanie ale już nie przez nas, można to zobaczyć tutaj: disneycruiseadventure.com aczkolwiek z tego co wiem, wciąż jest to wersja wip ale coś tam można zobaczyć ;) jeszcze raz dzięki za komentarze, fronta no i oczywiście jeśli macie jakieś pytania to chętnie na nie odpowiem. pozdro, pionier
Napisano 10 Styczeń 201213 l Hey ziom ;) Czadersko wykonane. Zajebcze kolorki, detal powala. Wysoka polka czyli dla Disneya jak znalazl ;) Pozdro!
Napisano 11 Styczeń 201213 l Autor Hey ziomki ;) dzięki, fajnie że się podoba. no to ja mam pytanie - ile czasu to realizowaliscie od A do Z ? od A do Z to było cztery tygodnie z małym hakiem. pozdro, pionier
Napisano 23 Styczeń 201213 l Kłaniam się w pas , podając herbatę ..Ogrom pracy , klimat jest kapitalny !! nie mogę się napatrzeć na detal..super ! gratulacje !pozdrawiam.