Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Yay! No w końcu. Niektóre widziałem na blogu, ale kilka to dla mnie nowość. To są wszystko prace robione dla siebie? Bo też mnie to ciekawi (podobnie jak olafa).

Żółw świetny!

Napisano (edytowane)

hej

dzieki, tylko Biker jest robiony na zlecenie do cinematicu do Anomaly 2, reszta do szuflady

Edytowane przez KLICEK
Napisano

Łoooo. Piękne rzeczy. Co do rzymian - pamiętam jeszcze Twojego videotuta "popiersie" ;) chyba nawet gdzieś u mnie na dysku zalega, dłubane w Wings 3D jeśli się nie mylę.

Pozdrowienia, czekam na dalsze wrzuty!

Napisano

super rzeźby, tylko sprawiają wrażenie szkicowych, tzn ogólny kształt, proporcje są niezłe ale jeżeli przyjrzeć się drobnym detalom to już niestety nie gra( i nie mam na myśli takich niepotrzebnych rzeczy jak pory ale np kształt kącika ust czy powieki), wiem o tym doskonale bo sam daje strasznego ciała w tej materii, najgorsze w rzeźbie jest to że identyczną uwagę należy poświęcać dużym płaszczyznom ale także tym drobniejszym ponieważ wszystko jest od razu wyłożone jak na tacy każdą płaszczyznę widać, w rysunku zrobisz pare kresek i już gra ;]

Napisano
Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider będzie ;)

Mi się wydaje, że to miał być Red Skull. Zresztą z nim mi się od razu ta praca skojarzyła :)

A swoją drogą wszystkie rzeczy w teczce są na niesamowitym poziomie ;)

Napisano

Fantastyczna robota :)

Dużo dobrego!

Urywa głowę, szczególnie to co jesteś wstanie wydłubać w 60min.

Sam nie zajmuję się rzeźbieniem, ale jednak trochę tego typu prac się ogląda i masz kapitalne oko do proporcji i anatomii. Niejednokrotnie ludzie poświęcają dużo więcej czasu i nie uzyskują takiej "spójności" postaci jak u Ciebie. Brawo!

Pierwsze dwa posty w temacie - klasa :).

M.

Napisano

Jestem Twoim fanem od dawna ;p

a żółwia uwielbiam.

Wymiatasz i widać jak się mocno rozwinąłeś na przestrzeni tych lat jak zacząłeś

pokazywać modele. Szacun.

Napisano

Nie no. Ten ostatni to pierwsza klasa :) Taki bokser na emeryturze ;) Będziesz speedował mordki z jakimiś minami, wiesz, emocje jakieś, smutek, czy tam uśmiechnięta mordka? Byłbym ciekaw rezultatów.

Jedziesz dalej.

Napisano

Jest w pl jakieś żywe forum na którym solidny timelaps zbiera więcej niż dwa komentarze? Czy kraj już poleciał w humanistyczne nic nie robienie i zainteresowanie młodzieży jest po prostu marginalne?