Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 921
  • Wyświetleń 110,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

dzieki za opis, zawsze jestem ciekaw kto takie dobre rzeczy zamawia i do czego :P

Napisano

Super prace Klicek, może więcej speedów byś porobił, jak masz czas po pracy :D

Napisano

Łoooo. Piękne rzeczy. Co do rzymian - pamiętam jeszcze Twojego videotuta "popiersie" ;) chyba nawet gdzieś u mnie na dysku zalega, dłubane w Wings 3D jeśli się nie mylę.

Pozdrowienia, czekam na dalsze wrzuty!

Napisano

Miazga :) Dawaj więcej jak coś tam jeszcze ukrywasz :D

Napisano

W 60 minut robisz więcej niż ja w 60 dni, wyborne, świetnie oddajesz charakter postaci, mają swój wyraz i osobowość. Gratulacje!

Napisano

Świetna robota! Szacunek :)

Napisano

super rzeźby, tylko sprawiają wrażenie szkicowych, tzn ogólny kształt, proporcje są niezłe ale jeżeli przyjrzeć się drobnym detalom to już niestety nie gra( i nie mam na myśli takich niepotrzebnych rzeczy jak pory ale np kształt kącika ust czy powieki), wiem o tym doskonale bo sam daje strasznego ciała w tej materii, najgorsze w rzeźbie jest to że identyczną uwagę należy poświęcać dużym płaszczyznom ale także tym drobniejszym ponieważ wszystko jest od razu wyłożone jak na tacy każdą płaszczyznę widać, w rysunku zrobisz pare kresek i już gra ;]

Napisano

Speedowe prace, robione w 60 min często sprawiają wrażenie szkicowych, co nie jest złe wg mnie, nie wszystko ogarniesz w godzinkę.

Napisano

ostatni świetny! Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider będzie ;) A grubaskowi dać grzyba na twarz i The Last Of Us jak nic! :)

Napisano
  xmass napisał:
Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider będzie ;)

Mi się wydaje, że to miał być Red Skull. Zresztą z nim mi się od razu ta praca skojarzyła :)

A swoją drogą wszystkie rzeczy w teczce są na niesamowitym poziomie ;)

Napisano

Fantastyczna robota :)

Dużo dobrego!

Urywa głowę, szczególnie to co jesteś wstanie wydłubać w 60min.

Sam nie zajmuję się rzeźbieniem, ale jednak trochę tego typu prac się ogląda i masz kapitalne oko do proporcji i anatomii. Niejednokrotnie ludzie poświęcają dużo więcej czasu i nie uzyskują takiej "spójności" postaci jak u Ciebie. Brawo!

Pierwsze dwa posty w temacie - klasa :).

M.

Napisano

Jestem Twoim fanem od dawna ;p

a żółwia uwielbiam.

Wymiatasz i widać jak się mocno rozwinąłeś na przestrzeni tych lat jak zacząłeś

pokazywać modele. Szacun.

Napisano

no klasa :) bardzo fajne drugie popiersie, gość ma charakter, pierwszy stwór też bomba ogry zawsze spoko ;)

Napisano

Nie no. Ten ostatni to pierwsza klasa :) Taki bokser na emeryturze ;) Będziesz speedował mordki z jakimiś minami, wiesz, emocje jakieś, smutek, czy tam uśmiechnięta mordka? Byłbym ciekaw rezultatów.

Jedziesz dalej.

Napisano

Masz talent duzy, nie ma co - nic nie skomentuje wiecej bo nie ma czego sie przyczepic. Szacun!

Napisano

Jest w pl jakieś żywe forum na którym solidny timelaps zbiera więcej niż dwa komentarze? Czy kraj już poleciał w humanistyczne nic nie robienie i zainteresowanie młodzieży jest po prostu marginalne?