Napisano 21 Stycze艅 201411 l dzieki za opis, zawsze jestem ciekaw kto takie dobre rzeczy zamawia i do czego :P
Napisano 21 Stycze艅 201411 l Grubo, z贸艂wik i stara baba najlepsze. Do czego by艂 robiony zimny ch艂opak - motocyklista? 5*
Napisano 21 Stycze艅 201411 l Yay! No w ko艅cu. Niekt贸re widzia艂em na blogu, ale kilka to dla mnie nowo艣膰. To s膮 wszystko prace robione dla siebie? Bo te偶 mnie to ciekawi (podobnie jak olafa). 呕贸艂w 艣wietny!
Napisano 21 Stycze艅 201411 l Autor hej dzieki, tylko Biker jest robiony na zlecenie do cinematicu do Anomaly 2, reszta do szuflady Edytowane 21 Stycze艅 201411 l przez KLICEK
Napisano 21 Stycze艅 201411 l Super prace Klicek, mo偶e wi臋cej speed贸w by艣 porobi艂, jak masz czas po pracy :D
Napisano 21 Stycze艅 201411 l Autor 2 glowne postacie do ryse od platiga i cryteka, texy Jakub Jablonski i Andrzej Sykut
Napisano 21 Stycze艅 201411 l 艁oooo. Pi臋kne rzeczy. Co do rzymian - pami臋tam jeszcze Twojego videotuta "popiersie" ;) chyba nawet gdzie艣 u mnie na dysku zalega, d艂ubane w Wings 3D je艣li si臋 nie myl臋. Pozdrowienia, czekam na dalsze wrzuty!
Napisano 22 Stycze艅 201411 l Autor troche 60 minutowek: (z wyjatkiem ostatniej) Edytowane 22 Stycze艅 201411 l przez KLICEK
Napisano 23 Stycze艅 201411 l W 60 minut robisz wi臋cej ni偶 ja w 60 dni, wyborne, 艣wietnie oddajesz charakter postaci, maj膮 sw贸j wyraz i osobowo艣膰. Gratulacje!
Napisano 23 Stycze艅 201411 l http://max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=93344&stc=1&d=1390428485 Tweety? :D
Napisano 23 Stycze艅 201411 l super rze藕by, tylko sprawiaj膮 wra偶enie szkicowych, tzn og贸lny kszta艂t, proporcje s膮 niez艂e ale je偶eli przyjrze膰 si臋 drobnym detalom to ju偶 niestety nie gra( i nie mam na my艣li takich niepotrzebnych rzeczy jak pory ale np kszta艂t k膮cika ust czy powieki), wiem o tym doskonale bo sam daje strasznego cia艂a w tej materii, najgorsze w rze藕bie jest to 偶e identyczn膮 uwag臋 nale偶y po艣wi臋ca膰 du偶ym p艂aszczyznom ale tak偶e tym drobniejszym poniewa偶 wszystko jest od razu wy艂o偶one jak na tacy ka偶d膮 p艂aszczyzn臋 wida膰, w rysunku zrobisz pare kresek i ju偶 gra ;]
Napisano 23 Stycze艅 201411 l Speedowe prace, robione w 60 min cz臋sto sprawiaj膮 wra偶enie szkicowych, co nie jest z艂e wg mnie, nie wszystko ogarniesz w godzink臋.
Napisano 24 Stycze艅 201411 l ostatni 艣wietny! Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider b臋dzie ;) A grubaskowi da膰 grzyba na twarz i The Last Of Us jak nic! :)
Napisano 24 Stycze艅 201411 l xmass napisa艂: Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider b臋dzie ;) Mi si臋 wydaje, 偶e to mia艂 by膰 Red Skull. Zreszt膮 z nim mi si臋 od razu ta praca skojarzy艂a :) A swoj膮 drog膮 wszystkie rzeczy w teczce s膮 na niesamowitym poziomie ;)
Napisano 25 Stycze艅 201411 l Fantastyczna robota :) Du偶o dobrego! Urywa g艂ow臋, szczeg贸lnie to co jeste艣 wstanie wyd艂uba膰 w 60min. Sam nie zajmuj臋 si臋 rze藕bieniem, ale jednak troch臋 tego typu prac si臋 ogl膮da i masz kapitalne oko do proporcji i anatomii. Niejednokrotnie ludzie po艣wi臋caj膮 du偶o wi臋cej czasu i nie uzyskuj膮 takiej "sp贸jno艣ci" postaci jak u Ciebie. Brawo! Pierwsze dwa posty w temacie - klasa :). M.
Napisano 26 Stycze艅 201411 l Jestem Twoim fanem od dawna ;p a 偶贸艂wia uwielbiam. Wymiatasz i wida膰 jak si臋 mocno rozwin膮艂e艣 na przestrzeni tych lat jak zacz膮艂e艣 pokazywa膰 modele. Szacun.
Napisano 4 Luty 201411 l no klasa :) bardzo fajne drugie popiersie, go艣膰 ma charakter, pierwszy stw贸r te偶 bomba ogry zawsze spoko ;)
Napisano 6 Luty 201411 l Nie no. Ten ostatni to pierwsza klasa :) Taki bokser na emeryturze ;) B臋dziesz speedowa艂 mordki z jakimi艣 minami, wiesz, emocje jakie艣, smutek, czy tam u艣miechni臋ta mordka? By艂bym ciekaw rezultat贸w. Jedziesz dalej.
Napisano 6 Luty 201411 l Masz talent duzy, nie ma co - nic nie skomentuje wiecej bo nie ma czego sie przyczepic. Szacun!
Napisano 17 Luty 201411 l Jest pi臋kna, paradoksalnie;) Mo偶na wiedzie膰 ile faktycznie czasu na to zesz艂o???
Napisano 1 Kwiecie艅 201411 l Jest w pl jakie艣 偶ywe forum na kt贸rym solidny timelaps zbiera wi臋cej ni偶 dwa komentarze? Czy kraj ju偶 polecia艂 w humanistyczne nic nie robienie i zainteresowanie m艂odzie偶y jest po prostu marginalne?
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto