Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 925
  • Wy艣wietle艅 112,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

dzieki za opis, zawsze jestem ciekaw kto takie dobre rzeczy zamawia i do czego :P

Napisano

Super prace Klicek, mo偶e wi臋cej speed贸w by艣 porobi艂, jak masz czas po pracy :D

Napisano

艁oooo. Pi臋kne rzeczy. Co do rzymian - pami臋tam jeszcze Twojego videotuta "popiersie" ;) chyba nawet gdzie艣 u mnie na dysku zalega, d艂ubane w Wings 3D je艣li si臋 nie myl臋.

Pozdrowienia, czekam na dalsze wrzuty!

Napisano

Miazga :) Dawaj wi臋cej jak co艣 tam jeszcze ukrywasz :D

Napisano

W 60 minut robisz wi臋cej ni偶 ja w 60 dni, wyborne, 艣wietnie oddajesz charakter postaci, maj膮 sw贸j wyraz i osobowo艣膰. Gratulacje!

Napisano

艢wietna robota! Szacunek :)

Napisano

super rze藕by, tylko sprawiaj膮 wra偶enie szkicowych, tzn og贸lny kszta艂t, proporcje s膮 niez艂e ale je偶eli przyjrze膰 si臋 drobnym detalom to ju偶 niestety nie gra( i nie mam na my艣li takich niepotrzebnych rzeczy jak pory ale np kszta艂t k膮cika ust czy powieki), wiem o tym doskonale bo sam daje strasznego cia艂a w tej materii, najgorsze w rze藕bie jest to 偶e identyczn膮 uwag臋 nale偶y po艣wi臋ca膰 du偶ym p艂aszczyznom ale tak偶e tym drobniejszym poniewa偶 wszystko jest od razu wy艂o偶one jak na tacy ka偶d膮 p艂aszczyzn臋 wida膰, w rysunku zrobisz pare kresek i ju偶 gra ;]

Napisano

Speedowe prace, robione w 60 min cz臋sto sprawiaj膮 wra偶enie szkicowych, co nie jest z艂e wg mnie, nie wszystko ogarniesz w godzink臋.

Napisano

ostatni 艣wietny! Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider b臋dzie ;) A grubaskowi da膰 grzyba na twarz i The Last Of Us jak nic! :)

Napisano
  xmass napisa艂:
Jeszcze swastyka i nazi-ghost-rider b臋dzie ;)

Mi si臋 wydaje, 偶e to mia艂 by膰 Red Skull. Zreszt膮 z nim mi si臋 od razu ta praca skojarzy艂a :)

A swoj膮 drog膮 wszystkie rzeczy w teczce s膮 na niesamowitym poziomie ;)

Napisano

Fantastyczna robota :)

Du偶o dobrego!

Urywa g艂ow臋, szczeg贸lnie to co jeste艣 wstanie wyd艂uba膰 w 60min.

Sam nie zajmuj臋 si臋 rze藕bieniem, ale jednak troch臋 tego typu prac si臋 ogl膮da i masz kapitalne oko do proporcji i anatomii. Niejednokrotnie ludzie po艣wi臋caj膮 du偶o wi臋cej czasu i nie uzyskuj膮 takiej "sp贸jno艣ci" postaci jak u Ciebie. Brawo!

Pierwsze dwa posty w temacie - klasa :).

M.

Napisano

Jestem Twoim fanem od dawna ;p

a 偶贸艂wia uwielbiam.

Wymiatasz i wida膰 jak si臋 mocno rozwin膮艂e艣 na przestrzeni tych lat jak zacz膮艂e艣

pokazywa膰 modele. Szacun.

Napisano

no klasa :) bardzo fajne drugie popiersie, go艣膰 ma charakter, pierwszy stw贸r te偶 bomba ogry zawsze spoko ;)

Napisano

Nie no. Ten ostatni to pierwsza klasa :) Taki bokser na emeryturze ;) B臋dziesz speedowa艂 mordki z jakimi艣 minami, wiesz, emocje jakie艣, smutek, czy tam u艣miechni臋ta mordka? By艂bym ciekaw rezultat贸w.

Jedziesz dalej.

Napisano

Masz talent duzy, nie ma co - nic nie skomentuje wiecej bo nie ma czego sie przyczepic. Szacun!

Napisano

Jest w pl jakie艣 偶ywe forum na kt贸rym solidny timelaps zbiera wi臋cej ni偶 dwa komentarze? Czy kraj ju偶 polecia艂 w humanistyczne nic nie robienie i zainteresowanie m艂odzie偶y jest po prostu marginalne?

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci