LISEK Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 hitlerowiec wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 swietne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Jak malujesz trzymasz obiekty na osobnych warstwach/grupach zeby mieć cały czas kontrole nad nimi, czy urzywasz raczej warstw jako przedłużonego "undo" ? Rewelka ostatni jak masz wiecej stepów to zapodaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavloksiezyc Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Grubo ciachane! zacnie! Man z kajdanem rulezz! podłączam się do prośby o zapodanie stepów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Maj 2011 Share Napisano 20 Maj 2011 Wielkie dzieki za stepy. Bije glowa w kolana w uklonie. Mozesz jeszcze dodac ile ci zajela ta babeczka od poczatku do rewelacyjnego konca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 Wo holy shit, płonący gość najlepszy, czyżby przed ostatnia to jakiś Iron Grip kolejny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Maj 2011 Share Napisano 22 Maj 2011 Miazga, panie Maniak. Miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 23 Maj 2011 Share Napisano 23 Maj 2011 Wielki szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 Mega. Niesamowite kolory i kontrast! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 24 Maj 2011 Share Napisano 24 Maj 2011 dżizas cudne te prace i jeszcze mój ukochany warhammer-brawo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Maj 2011 Share Napisano 26 Maj 2011 fajne wszystko smoki żółwie i kolory ..tylko kadrowanie jakieś takie "bez powietrza" ale jesli to Arty Na Karty to może coś to tłumaczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 20 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Hejka, wrzucam moj wklad do kolejnego setu Magic the Gathering. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 zacnie... kiedyś miałem zajafke na MtG również ze względu na arty na kartach... świetnie, że dla nich robisz, pierwszy, laska z pucharem i kreatury są mega wykonane, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 oczywiscie ze genialne, chociaz glowa na ostatnim ciut za duza ;] niemniej skill potezny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 niewiem czy sie juz pytalem kiedys,ale ile czasu poswiecasz na jedna ilustracje? i czy mozna nr2 w wiekszej rozdzialce?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 przekozackie!człowień drzewo i stwór skalny bardzo bardzo ładne....a czy koles na 1 obrazku nie ma "twojej" twarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 nie nooo, żeś dowalił... *_* super! średnio mi sie podoba ten zielony potwór i ten czerwony potwór, za to pozostałe wgniatają w krzesło. Co prawda bardziej bym na Twoim miejscu dopracowała twarz tej wampirzycy z ostatniego obrazka... ale to pewnie tylko takie moje zboczenie :D super up. Kompozycyjnie i kolorystycznie: bomba :D nic dziwnego że Cie wzieli do tego medżika. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Piękne prace. Mają taki styl, co lubię :) Jakieś step-by-step można od Ciebie zobaczyć? Jakieś nowe techniki? Coś napisz od siebie więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Pierwsze i nietoperek ekstraordynaryjnie fajne. Reszta bardzo dobra ale standard i sztampa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Sławek Maniak vs. rest of the world of fantasy illustrators (Sławek w żółtym hyhy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nilfheim Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 a dla mnie ten bagienny najlepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Do tej pory mam "plonacego hitlerowca" ustawionego na tapecie* i jako ze formaty nowych ilustracji sa zbyt male, to tak na razie zostanie;) *pani sprzatajaca uruchomila kiedys kompa z uspienia i sie wystraszyla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Zastanawiam się czy zacząć Cię kochać, czy nienawidzić.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Moja opinie znasz Sławek , ale powtórzę JARAM SIE! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Kolorystyka czwartego mnie powaliła. Kadr również. Bardzo lubię oglądać maniakowe prace. Wszystkie jak zwykle trzymają Twój poziom. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 nie napiszę "pięknie jak zawsze" napiszę "jest jeszcze piękniej" :) technicznie wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Każda z nich miażdży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 boskości, pure boskość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Znasz nazwy kart z tymi ilustracjami? Ostatnio jako odpoczynek od kompa zainwestowałem w Magiki i poszukam tych kart bo wszystke są piękne. :) Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wish69 Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Haha, dziś znalazłem te ilustracje na serwisie cghub.com i dodałem do specjalnej inspiracyjnej teczki. Nie wiedziałem, że to Twoja robota :) Naajs i należny zachwyt, mieszane przy okazji z lekką nutką zazdrości :) Niedługo też tak będę wymiatał, a co ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Do tej pory mam "plonacego hitlerowca" ustawionego na tapecie* i jako ze formaty nowych ilustracji sa zbyt male, to tak na razie zostanie;) *pani sprzatajaca uruchomila kiedys kompa z uspienia i sie wystraszyla ;) Poka, poka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 zapraszam do psychologa :D stary - wymiot jak po napalmie! :D szacun serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Poezja stary, jestes master of the universe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Słodziutkie rzeczy. Kunszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 piękne prace:) gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Nie wiem czy mistrz uniwersum, ale Polski to zapewne tak, przynajmniej w kategorii cyfrowego malowania, bo biorąc kategorię mixed media to może konkurencja by się jakaś pojawiła. Jeśli miałbym wskazać jakikolwiek słabszy punkt, to będą to twarze. Nawet nie to że słabe czy coś - przeciwnie, bardzo solidnie namalowane. Męske facjaty jednak mają wiele wspólnych cech (wydaje się, że mogą to być cechy twarzy samego autora), natomiast jeśli chodzi o twarze kobiet, to są one troszke mniej wiarygodne niż te męskie, jakoś mniej pomysłu na bardziej szczegółową bryłę głowy. To się nie rzuca w oczy na jednym czy dwóch obrazkach, ale powiedzmy że przy oglądaniu większej teczki można już takie wrażenie odnieść. ManiakS. nie myśl że ja jakoś atakuję, przeciwnie - jestem mróweczką oglądającą mistrza przy pracy. Ba - mistrza, którego cenię na tyle, że próbowałem sobie po cichu niektóre fragmenty kopiować i dzięki temu się uczyć. Ale jeśli zdaje mi się, że coś widzę to piszę, myślę że tak tylko kadzić bez ograniczeń to trochę bez sensu ;) W każdym razie - dajesz rady na maksa, podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 miazga 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Nie powiem chyba nic nowego... wow, niesamowite prace. P.S. Ten stwór na bagnach z długimi, zakrzywionymi pazurami jest świetny, cały ten obrazek jest jak dla mnie specyficzny bo wygląda jakoś tak... "realnie", jak przypadkowe nagranie amatorską kamerą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 master of universe? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 master master i jak to dalej szlo :] wszystkie prace świetne , ale do mnie trafia najbardziej pierwsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 (edytowane) a mnie najbardziej ten kolo na polu dyń rozwalił szacun Edytowane 22 Wrzesień 2011 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Przepiekna robota, ten pierwszy ma genialną kompozycje, ma taki klimacik ze po 5 latach mam ochote znowy pograc w magica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azinsky Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Dalekie od niedoskonałości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 podpisuję sie pod resztą, że świetne. Chciałem tylko zapytać: Czy firma ma duży wpływ na kompozycję, color i cala resztę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 Mniam, same pyszności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Wypas +100 do lansu i bausu. Masz niesamowity talent, czy też umiejętności. Pomijając warsztat, rendering itp. to klimat jest wyśmienity. Tylko pani nietoperz ma z japą coś śmiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 22 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Dzieki wszystkim za komenty. Fajnie, ze te pracki sie jeszcze nie nudza :) nicponim: na taka karciana ilustracje to 2-3 dni. Wyzsza rozdzialka ponizej. CUKIERASS: byc moze. czesto korzystam z lustra i czasami potraktuje odbicie zbyt doslownie :) telthona: nom, kobiece twarze (i ogolnie kobietki) nie sa moja najmocniejsza strona :/ musze sie do nich bardziej przylozyc. Radix: stepy sa gdzies na poprzednich stronach. zadna nowa technika raczej nie doszla, moze czesciej smudga uzywam i tyle. mayk: ech, zawsze wolalem Liu Kanga ;) Reanimator: pozdrowienia dla pani sprzatajacej :) SBT77: yup, zgadzam sie. musze popracowac nad roznorodnoscia - bede mial w pamieci. thx Thx: roznie. najczesciej jest pelna dowolnosc, czasami narzucony jakis element np. kolorystyka (w magicu wszystkie karty podzielone sa na kolory i ilustracja powinna jakos do danego koloru nawiazywac) lub wlasnie kompozycja(jak w przypadku tej panny na oknie i nietoperka); Monio: nazwy sie troche zmieniaja na finishu. ostateczne mozna znalezc na http://www.wizards.com/magic/tcg/article.aspx?x=mtg/tcg/innistrad/cig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Jak zwykle poziom światowy - niesamowite, napatrzyć się nie mogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Wrzesień 2011 Share Napisano 22 Wrzesień 2011 Dzięki za odpowiedź. W obrazkach: profesjonalizm i tyle, szacunek. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Fajny klimat, choć jakoś tak zastygło bezruchu. Trochę nadal mi brakuje w Twoich pracach odwagi w kolorze. Np. mają coś takiego prace Jakkasa, choć ogólnie robicie super fantasy jakie chciałbym robić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi