Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jako, że nadchodzi czas składania sobie życzeń to zakładam ten topic, aby całe nasze forum mogło sobie je również złożyć :) No więc ja chcę wam życzyc oczywiście wszystkiego najlepszego - dużo zdrowia, pomyślności no i jak to ktoś powiedział, szczęścia - bo na Titanicu ludzie mieli zdrowie, ale szczęścia nie mieli ;) O kompach może nie będę wspominał bo na codzień mamy już ich chyba wszyscy troszkę dosyć, także przez święta może niech troszkę odpoczną od nas....

SZCZĘŚLIWEGO BOŻEGO NARODZENIA CHŁOPAKI I DZIEWCZYNY! :D

bombka_53.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ŻYCZĘ WSZYSTKIM WESOŁYCH, SPOKOJNYCH I SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA

...bez kompów... chociaż ja zapodam mu coś, niech sobie mieli przez święta spokojnie ;)

Napisano

Wszystkiego Najlepszego drodzy Artyści z Max3D ;)

Napisano

Wesolych Swiat ludziska!! :D I szalonego Sylwka! :> Zeby sie Wam siatka zawsze ukladala, soft dzialal poprawnie, bledow jak najmniej bylo albo wogole brak, swietego spokoju, pewnej roboty, kreatywnosci, dobrego wzroku, braku bolu w plecach od siedzenia i takie tam ;) WESOLYCH SWIAT jeszcze raz!!

ZYczy Wiktor!

3D CREATIVE

Napisano

Coby partikle sie renderowały tak samo szybko jak w sylwestra wszystkim zycze! Buźki

Napisano

Syśkiego nojlepszego, co by się tablety/myszki od rysowania/modelowania paliły ! :)

Napisano

Zdrowych wesołych i szczęścia wszystkim

bo gdy jest szczęście to jest wszystko :-)

Napisano

Ave S... ekhem... Wesołych Świąt, moja maxowa rodzino ;)

Napisano

Wesołych Świąt, wszystkiego dobrego, szybkich renderów, siatek o jedynej słusznej topologii oraz klientów, którzy wiedzą czego chcą.

Napisano

Wesołych świąt, 100 rdzeni pod maską i dużo pomysłów a przede wszystkim zdrowia i szczęścia :)

Napisano

Wesołych Świąt !

drunksantathumbev6.jpg

:D

Napisano

Wesołych wesołych wszystkim wam życzę :D A poza tym obżartych i opitych.

Napisano

Dzięki i wesołych Świąt :)

Napisano

Wesoł Wesoł :) wiecej renderów, szybszych procków i coraz to lepszych pracek!

pozdr

Napisano

hehe, kamilsien, mówisz - masz:)) Super świąt! Odpoczynku przede wszystkim i czasu dla siebie, i bliskich;) Trochę późno, ale szczerze;)

Pozdro for all

Napisano

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat

Kochajcie sie, wiecej luzu, refleksji i mniej personalnych atakow.

Niszczcie dziela nie autorow !