WWWoj Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 dla fanów zombie trailer do najnowszej produkcji techlandu :) http://uk.ign.com/videos/2011/02/16/dead-island-announcement-trailer?objectid=955540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Hats off. Chce wiedziec kto to wykonal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Prawie w tym samym czasie dodaliśmy informację. Polska produkcja, ale nic więcej nie mogę znaleźć o tej grze. Oficjalna strona jest nieczynna: http://www.deadislandgame.com/ Edit: Tutaj więcej informacji: http://uk.xbox360.ign.com/articles/115/1150368p1.html?_cmpid=ign1161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Ktos mi to podeslal wczesniej. Poczatkowo myslalem, ze to total crap, ale dawno mnie trailer gierki tak nie walnal. Swietne. Kapitalny pomysl. Dalo rade. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Świetne:D pomysł genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Mega klimat! Mocne i bardzo pozytywne skojazenia z Lostem. Mam nadzieje ze uda sie ten klimat w samej grze jakos uchwycic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Najpierw patrze "oooo raaaany, znowu zombie... 'oryginalnie', pfffff!" A potem obejrzalem. Rewelka pomysl, fajne wykonanie, swietny klimat. Prawde mowiac spodziewalem sie pod koniec szybiego przewiniecia calej akcji w normalnym tempie i we wlasciwa strone ale... czy ja wiem? Tak bardziej kopie i uczlowiecza bohaterow. Musze pogrzebac cos wiecej o samej grze bo pierwsze slysze. Super robota panowie - kto by to nie byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Moim zdaniem nic dodać, nic ująć. Rewelacja. Nie lubię zombiaków, bo to oklepany do bólu temat (jak zombie- martwe a łazi), ale ten trailer robi wrażenie. Mocne wejście nowego tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Genialny klimat, genialny pomysł i wynonanie... no nie genialne ale bardzo przyzwoite ;) Czasem animacja postaci coś mi szwankowała. Ciekawe jak by to się prezentowało puszczone od tyłu. Czyli od przodu ;) Normalnie chyba sobie sciągne, przemontuje i zobacze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 A walsnie mialem pisac na max3d.pl czy ktos widzial ten trailer. Czemu sie nikt nie chwalil ze Techland robi takie cacko? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Czemu sie nikt nie chwalil ze Techland robi takie cacko? :) Robią to już kilka lat ;) Ja się raczej zastanawiam czemu się nie chwalili, że to TAK sie prezentuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Może trzeba czasami być trochę skromnym i przywalić raz a dobrze ;D Fajnie wykonane, ciekawy montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 O_O Dawno nie widziałem tak dobrego cinematika pod względem historii i jej przedstawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Uff, nareszcie to ogłoszone oficjalnie. Czekaliśmy na to długo żeby się w końcu pochwalić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasam2 Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Trailer wizualnie- świetny, pomysłowo- rewelacyjny, klimatycznie- geniusz... Jeżeli gra trzyma klimat, to wg. mnie będzie mega sukces. Brawo dla autorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Po prostu, klękajcie narody ;) mam nadzieje że gra będzie równie świetna co trailer.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 A ja mam nadzieje że dialogi polskie będą tak dobre jak Cinematic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Kurcze a już się bałem że Techland odstąpił od tego projektu... trzymam za to kciuki już ze 2 lata a może i dłużej... pomysł z podziałem zombie na warstwy skóra/mięśnie/kości genialny w swej prostocie... ach cieszy się paszcza... Rozumię artursadlos że bierzesz udział w tym przedsięwzięciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 WSPANIAŁE !!! (odnośnie trailera, leję na grę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 fajne fajne, nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 No ba, ze 2,5 roku przy tym pracowałem (a inni jeszcze dłużej) i jestem dumien że taka kosa teaser ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizlob Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 działa na emocje, super opowiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claymor Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 sekwencja śmierci od tyłu jest bardzo fajnym pomysłem :P Ale animacja wydaje mi się miejscami dość sztuczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaps Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 No to rośnie konkurencja dla Blizzarda w cinematikach rodzima ;) Konkret. Bardzo dobra robota. Wielkie gratulacje dla twórców. pozdro czaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Czego jak czego, ale tego to się potym trailerze nie spodziewałem :) Świetny pomysł na montaż, a wykonanie na światowym poziomie. A DI mogło by już w końcu wyjść, ile można na to cacko czekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Łałałiła Aż mnie ciary poprzechodziły :] Rewelacyjny klimat i super pomysł na montaż. Moim zdaniem, to dobrze, że na końcu nie ma całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Chwila chwila ale cinematyk tez byl robiony w Polsce czy gra tylko .Bo jesli chodzi o cinematyk to absolutna miazga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Luty 2011 Autor Share Napisano 17 Luty 2011 spoko bez obaw gra też bedzie miażdzyć, ciąć, rozpruwać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Robi wrażenie. Wczułem się mocno. Jako młody tata świetnej córy przejąłem się filmem. Miejscami sztywno, miejscami genialnie. Montaż od tyłu z przerywnikami we właściwą stronę jest rewelacyjny. A gra pewnie będzie już bardziej typowa. No nieźle ludzie trzymali gębę na kłódkę, pogratulować dyscypliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 świetne! gratuluje! Mnie tylko męczy jedno, mimika bohaterów... nie widzę za bardzo strachu wściekłości zawziętości żalu.. w zasadzie nic nie widać po nich, taki dziwny uśmieszek grymasowy mają na twarzach. Wiem że to kosmicznie trudne, ale po prostu ten element mi odrobinę przeszkadzał w całości. Poza tym genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Mega dobre to. Fajny czas na promocje zombiaków, po sukcesie Walking Deada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) No to rośnie konkurencja dla Blizzarda w cinematikach rodzima ;) Chlopcy, ten cinematic afaik nie zostal zrobiony w Polsce;) Edytowane 17 Luty 2011 przez Reanimator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Aproppo tego co mówi arturro, matka dziewczynki rzeczywiście ma coś nienaturalnego w sobie... ale na moje amatorskie łoko to tylko ona szwankuje w cinematiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boner2 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 mi coś player szwankuje i oglądam to od tyłu... hmm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Cinematik nie we Wrocku? To kto to robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaps Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) "Chlopcy, ten cinematic afaik nie zostal zrobiony w Polsce;)" Reanimator - to to nie było robione przez polskie studio ? pozdro czaps Edytowane 17 Luty 2011 przez czaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 hehe no swiatowy poziom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Reanimator - to to nie było robione przez polskie studio ? Przykro mi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 klimatycznie na pewno nie ten sam poziom ale od razu mi się skojarzyło (montażowo) z trailerem Tomb Raidera sprzed 2 lat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 bardzo fajny cinematik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmichalinx Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 sobie mysle: znowu zombie, ale po ogladnieciu trailera nie mam pytan. swietnie sie to prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Super, choć dość przygnębiające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 hehe no swiatowy poziom :D pewnie, że światowy poziom i fajnie jak się widzi znajome rzeczy w takim cinematiku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Luty 2011 Autor Share Napisano 17 Luty 2011 gra, pomysł na ten klimat, jak projekty, na których opiera się miedzy innymi cinematik były robione przez Techland, mogę zdradzić, ze w gra ma o wiele więcej mocnych stron, trailer ma zaciekawić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Po prostu świetne :D i smutne Q.Q czekam na gre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 bardzo przygnębiające ale za to zapowiada się fajna gierka, wykonanie tez jest cacy-może uda im się zawojować zachodni rynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 to kto w koncu robił ten trailer ?? no i ile mu/im to zajeło ? good work ! sporo cieczy sie nasymulowali chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeC Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) No przecierz widac bylo od poczatku ze to robota mega pro i z calym szacunkiem do Techlandu ale chyba ciezko by bylo aby cos takiego powstalo w firmie ktora nie miala do czynienia z tiserami wczesniej. Trailer robi mega furore na wszystkich forach zwiazanych z grami .Szkoda tylko ze cos takiego nie powstalo wlasnie w Polsce. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9124369,Swiat_zwariowal_na_punkcie_zwiastuna_Dead_Island.html Edytowane 17 Luty 2011 przez DeC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 No do końca właśnie tego nie wiadomo, co powstało tutaj co nie. Nie wiadomo czy ktoś z osób z Polski nie uczestniczył w tym. Ja mam nadzieję, że zostanie przerwana ta zmowa milczenia i ktoś coś więcej o tym napisze :) Nie zmienia to faktu, że faktycznie na świecie dużo się o tym mówi i sam trailer robi furorę więc i tak gratulacje dla Techlandu. Na pewno firma została zauważona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 KLASA!!!!!! koncowka, ta juz bez zombie zmiazdzyla mnie totalnie, GRATULUJE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi