Napisano 16 Luty 201114 l dla fanów zombie trailer do najnowszej produkcji techlandu :) http://uk.ign.com/videos/2011/02/16/dead-island-announcement-trailer?objectid=955540
Napisano 16 Luty 201114 l Prawie w tym samym czasie dodaliśmy informację. Polska produkcja, ale nic więcej nie mogę znaleźć o tej grze. Oficjalna strona jest nieczynna: http://www.deadislandgame.com/ Edit: Tutaj więcej informacji: http://uk.xbox360.ign.com/articles/115/1150368p1.html?_cmpid=ign1161
Napisano 16 Luty 201114 l Ktos mi to podeslal wczesniej. Poczatkowo myslalem, ze to total crap, ale dawno mnie trailer gierki tak nie walnal. Swietne. Kapitalny pomysl. Dalo rade. t.
Napisano 16 Luty 201114 l Mega klimat! Mocne i bardzo pozytywne skojazenia z Lostem. Mam nadzieje ze uda sie ten klimat w samej grze jakos uchwycic
Napisano 16 Luty 201114 l Najpierw patrze "oooo raaaany, znowu zombie... 'oryginalnie', pfffff!" A potem obejrzalem. Rewelka pomysl, fajne wykonanie, swietny klimat. Prawde mowiac spodziewalem sie pod koniec szybiego przewiniecia calej akcji w normalnym tempie i we wlasciwa strone ale... czy ja wiem? Tak bardziej kopie i uczlowiecza bohaterow. Musze pogrzebac cos wiecej o samej grze bo pierwsze slysze. Super robota panowie - kto by to nie byl.
Napisano 16 Luty 201114 l Moim zdaniem nic dodać, nic ująć. Rewelacja. Nie lubię zombiaków, bo to oklepany do bólu temat (jak zombie- martwe a łazi), ale ten trailer robi wrażenie. Mocne wejście nowego tytułu.
Napisano 16 Luty 201114 l Genialny klimat, genialny pomysł i wynonanie... no nie genialne ale bardzo przyzwoite ;) Czasem animacja postaci coś mi szwankowała. Ciekawe jak by to się prezentowało puszczone od tyłu. Czyli od przodu ;) Normalnie chyba sobie sciągne, przemontuje i zobacze :D
Napisano 16 Luty 201114 l A walsnie mialem pisac na max3d.pl czy ktos widzial ten trailer. Czemu sie nikt nie chwalil ze Techland robi takie cacko? :)
Napisano 16 Luty 201114 l Czemu sie nikt nie chwalil ze Techland robi takie cacko? :) Robią to już kilka lat ;) Ja się raczej zastanawiam czemu się nie chwalili, że to TAK sie prezentuje ;)
Napisano 16 Luty 201114 l Może trzeba czasami być trochę skromnym i przywalić raz a dobrze ;D Fajnie wykonane, ciekawy montaż.
Napisano 16 Luty 201114 l O_O Dawno nie widziałem tak dobrego cinematika pod względem historii i jej przedstawienia.
Napisano 16 Luty 201114 l Uff, nareszcie to ogłoszone oficjalnie. Czekaliśmy na to długo żeby się w końcu pochwalić :D
Napisano 16 Luty 201114 l Trailer wizualnie- świetny, pomysłowo- rewelacyjny, klimatycznie- geniusz... Jeżeli gra trzyma klimat, to wg. mnie będzie mega sukces. Brawo dla autorów!
Napisano 17 Luty 201114 l Po prostu, klękajcie narody ;) mam nadzieje że gra będzie równie świetna co trailer..
Napisano 17 Luty 201114 l Kurcze a już się bałem że Techland odstąpił od tego projektu... trzymam za to kciuki już ze 2 lata a może i dłużej... pomysł z podziałem zombie na warstwy skóra/mięśnie/kości genialny w swej prostocie... ach cieszy się paszcza... Rozumię artursadlos że bierzesz udział w tym przedsięwzięciu
Napisano 17 Luty 201114 l No ba, ze 2,5 roku przy tym pracowałem (a inni jeszcze dłużej) i jestem dumien że taka kosa teaser ;D
Napisano 17 Luty 201114 l sekwencja śmierci od tyłu jest bardzo fajnym pomysłem :P Ale animacja wydaje mi się miejscami dość sztuczna.
Napisano 17 Luty 201114 l No to rośnie konkurencja dla Blizzarda w cinematikach rodzima ;) Konkret. Bardzo dobra robota. Wielkie gratulacje dla twórców. pozdro czaps
Napisano 17 Luty 201114 l Czego jak czego, ale tego to się potym trailerze nie spodziewałem :) Świetny pomysł na montaż, a wykonanie na światowym poziomie. A DI mogło by już w końcu wyjść, ile można na to cacko czekać :)
Napisano 17 Luty 201114 l Łałałiła Aż mnie ciary poprzechodziły :] Rewelacyjny klimat i super pomysł na montaż. Moim zdaniem, to dobrze, że na końcu nie ma całość.
Napisano 17 Luty 201114 l Chwila chwila ale cinematyk tez byl robiony w Polsce czy gra tylko .Bo jesli chodzi o cinematyk to absolutna miazga .
Napisano 17 Luty 201114 l Robi wrażenie. Wczułem się mocno. Jako młody tata świetnej córy przejąłem się filmem. Miejscami sztywno, miejscami genialnie. Montaż od tyłu z przerywnikami we właściwą stronę jest rewelacyjny. A gra pewnie będzie już bardziej typowa. No nieźle ludzie trzymali gębę na kłódkę, pogratulować dyscypliny.
Napisano 17 Luty 201114 l świetne! gratuluje! Mnie tylko męczy jedno, mimika bohaterów... nie widzę za bardzo strachu wściekłości zawziętości żalu.. w zasadzie nic nie widać po nich, taki dziwny uśmieszek grymasowy mają na twarzach. Wiem że to kosmicznie trudne, ale po prostu ten element mi odrobinę przeszkadzał w całości. Poza tym genialne.
Napisano 17 Luty 201114 l Mega dobre to. Fajny czas na promocje zombiaków, po sukcesie Walking Deada.
Napisano 17 Luty 201114 l No to rośnie konkurencja dla Blizzarda w cinematikach rodzima ;) Chlopcy, ten cinematic afaik nie zostal zrobiony w Polsce;) Edytowane 17 Luty 201114 l przez Reanimator
Napisano 17 Luty 201114 l Aproppo tego co mówi arturro, matka dziewczynki rzeczywiście ma coś nienaturalnego w sobie... ale na moje amatorskie łoko to tylko ona szwankuje w cinematiku...
Napisano 17 Luty 201114 l "Chlopcy, ten cinematic afaik nie zostal zrobiony w Polsce;)" Reanimator - to to nie było robione przez polskie studio ? pozdro czaps Edytowane 17 Luty 201114 l przez czaps
Napisano 17 Luty 201114 l klimatycznie na pewno nie ten sam poziom ale od razu mi się skojarzyło (montażowo) z trailerem Tomb Raidera sprzed 2 lat:
Napisano 17 Luty 201114 l sobie mysle: znowu zombie, ale po ogladnieciu trailera nie mam pytan. swietnie sie to prezentuje
Napisano 17 Luty 201114 l hehe no swiatowy poziom :D pewnie, że światowy poziom i fajnie jak się widzi znajome rzeczy w takim cinematiku :D
Napisano 17 Luty 201114 l Autor gra, pomysł na ten klimat, jak projekty, na których opiera się miedzy innymi cinematik były robione przez Techland, mogę zdradzić, ze w gra ma o wiele więcej mocnych stron, trailer ma zaciekawić :]
Napisano 17 Luty 201114 l bardzo przygnębiające ale za to zapowiada się fajna gierka, wykonanie tez jest cacy-może uda im się zawojować zachodni rynek?
Napisano 17 Luty 201114 l to kto w koncu robił ten trailer ?? no i ile mu/im to zajeło ? good work ! sporo cieczy sie nasymulowali chłopaki
Napisano 17 Luty 201114 l No przecierz widac bylo od poczatku ze to robota mega pro i z calym szacunkiem do Techlandu ale chyba ciezko by bylo aby cos takiego powstalo w firmie ktora nie miala do czynienia z tiserami wczesniej. Trailer robi mega furore na wszystkich forach zwiazanych z grami .Szkoda tylko ze cos takiego nie powstalo wlasnie w Polsce. http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9124369,Swiat_zwariowal_na_punkcie_zwiastuna_Dead_Island.html Edytowane 17 Luty 201114 l przez DeC
Napisano 17 Luty 201114 l No do końca właśnie tego nie wiadomo, co powstało tutaj co nie. Nie wiadomo czy ktoś z osób z Polski nie uczestniczył w tym. Ja mam nadzieję, że zostanie przerwana ta zmowa milczenia i ktoś coś więcej o tym napisze :) Nie zmienia to faktu, że faktycznie na świecie dużo się o tym mówi i sam trailer robi furorę więc i tak gratulacje dla Techlandu. Na pewno firma została zauważona.
Napisano 17 Luty 201114 l KLASA!!!!!! koncowka, ta juz bez zombie zmiazdzyla mnie totalnie, GRATULUJE!!!!