karola-j Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Wspaniałe prace, naprawdę nie potrafię się do niczego przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Na wypadek, gdyby przyszło Ci do głowy jeszcze to robić - utraciłeś w moich oczach prawo do gadania, że nie jesteś masterem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Genialne prace, normalnie zostaje Twoim dożywotnim widzem. Pozdrawiam, poza tym fajnie by było zobaczyć jakieś Twoje concept arty. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 a ha... okej... wszystko na światowym poziomie... o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 gdzie moja szczęka???? .Facet ty doprowadza do depresji, nie widziałem nic piękniejszego na tym forum no cholera jak ty to robisz ?? uwielbiam twoje prace, kolor nie no nie da sie tego opisac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Jestem po raz kolejny pod wielkim wrażeniem. Jak ty to robisz?:) Z prostych kompozycji wychodzą magiczne rzeczy. Zazdroszczę tekstur i bogatego niewymęczonego detalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Trzeba przestać wchodzić do jego teczki, bo można się nabawić monstrualnych kompleksów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Jak dla mnie to obok kilku innych- jeden z najlepszych zestawów prac na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Mistrzu! Uwielbiam Twoja palete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 genialne pracki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Super stuff, szczególnie pierwsze i drugie. #1 powalający klimat #2 super kolory, architektura, no i rozróba xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Pierwsza i dwie ostatnie przepiękne! Prywata naprawdę ładna! Przejąłeś pałeczkę po biglebie? (bo właśnie, dawno go nie widziałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Ciary na plecach. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Jak zwykle mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Koks jak uj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 mam nadzieje, ze robisz to za sytą kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Jajj smacznie! Czasem jakies postaci mi na tych obrazkach nie leza ale to juz takie drobne czepialstwo ;] najfajniejsze jest to, ze nie schodzisz ponizej pewnego poziomu do ktorego zdazyles juz wszystkich przyzwyczaic. I czy to prywatne czy zlecone pracki zawsze tak samo dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Zdumiewające!! Patrząca na dzieła niektórych osób, można odnieść wrażenie, że słowo "krytyka" nie istnieje. Bez wątpienia ty się do nich zaliczasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 14 Wrzesień 2012 Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Oh, z chęcią bym popracował z ludzmi tak utalentowanymi jak ty. Może i ze mnie by coś wtedy wyrosło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Bardzo spoko rzeczy. Czuc progress, fajnie, ze nie stoisz w miejscu i to jest najwazniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jest moc! Drugi kojarzy mi się ze sceną z opowiadania "Ruch generała", pamiętam, że Tomek kiedyś wspominał o tym, że chciałby przełożyć je na film. Czy już nadszedł ten czas? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Prace świetne najbardziej mi sie podoba rzut z góry na budynki, chyba najbardziej konserkwętna i całosciowa robota npigeon - przecież ty nie lubisz przemocy i krwi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jak ktoś kto ma w avatarze Seras Victorie z anime Hellsing może nie lubić przemocy i krwi ;] nicponim - mam nadzieję że pokusisz się kiedś o małego tutka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 (edytowane) @comander_barnik Oj ty, dobrze wiesz jakiej przemocy i krwi nie lubię :D Wracaj do swoich guro i romansideł :P @tr3buh Barnik mnie trolluje ^^' wie że nie lubię scen zbytniego okrucieństwa na cywilach, guro, zabijania kobiet i dzieci :D Taka przemoc z PEGI 13. No Hell ma sporo mocnych scen, ale jak na tak krwawe anime i tak jest w miarę "wygładzone", to jakoś moja psychika to wytrzymuje xDDDD Viki jest moją opoką w tym szaleństwie xD Edytowane 15 Wrzesień 2012 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 nicponim - mam nadzieję że pokusisz się kiedś o małego tutka ;] Oooo to, to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 16 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2012 dzieki wielkie wszystkim za pozytywny odbior! Adek- nic mi nie wiadomo o przejmowaniu pałeczki po biglebie;] trebuh,EC- zbyt chaotyczny i paskudny workflow mam zeby to nagrywac i pokazywac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 To zrób tutek z kategorii - jak nie robić prac, chętnie obejrzę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 18 Wrzesień 2012 Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Bardzo piekne prace panie J. Masz lape do ciskania malowanego detalu czego mi osobiscie zawsze brakowalo. Troche skala obiektow lezy we wszystkich czterech i momentami kierunki oswietlenia ale to pewnie przez to ze nie robisz prewizualizacji/analizy przestrzeni w 3d lub inna metoda... przez co np to ala Beksinskiego wydaje sie plaska. Najbardziej mnie irytuja chyba te zbyt "szerokie" atmosfery planet w tle. Ta chmurka po lewej nad szalasami niepotrzebna ;] ... Mozna by wiele pisac...ale po prostu postawie ***** pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Bardzo ładnie i malarsko. Pierwsza tak sobie mi pasuje - jakoś wyszło dyskotekowo. Jeszcze chyba slumsy malowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2012 slumsy, las itp ale tego juz wrzucać nie bede;] dawaj swoje lepiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 dla dabartusiów http://www.dabarti.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Fajna praca, gdyby nie jeden szczegół - mianowicie styk murku z murkiem na dalszym planie. Jakbyś obniżył ten na dalszym planie(lub podwyższył ten na pierwszym), żeby się nie schodziły tak dziwnie to byłoby zdecydowanie lepiej. Teraz jak popatrzyłem to pomyślałem sobie: "no mega, ale co on zrobił z perspektywą?" Dopiero po chwili analizy obczaiłem, iż to nie jest jeden murek, który się zagina pod kątem 90 stopni, a jego prawa strona ma jakąś nadbudówkę. Jakby nie patrzec ten "róg" nie jest miejscem przykuwającym uwagę, ale niszczy cały sposób postrzegania perspektywy i patrzenia na obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 łoo, alez świetnie wykańczasz digitale... budynek rewelacyjny, lubię azjatyckie klimaty... troche odniosłem wrażenie że te materiały falujące na wietrze sa troche na siłę wchodzące w kadr... faktycznie trochę racji ma autor powyższego posta co do murka/schodów. Jestes mistrzem szarości ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 6 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2012 moze jak MF tutaj zajrzy tu, to wrzuci całość arta, gdzie widać wiekszą cześć schodow, faktycznie przy cropie dolnej czesci robi sie nieczytelne. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 O, pff, jak macie więcej tego obrazka, to pokażcie, a nie chowacie przed nami :p Prezentuje się super, te powiewające płachty stają się powoli nicponimowym znakiem rozpoznawczym :) Świetny patent na sterowanie kompozycją i dynamiką, a jednocześnie są takie Twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 troche stuffu dla applibotow ' Legend of the Cryptids' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 podziwiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Masakra... Piękne toto wyszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 kolory 3 są mega!!! super wrzuta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianskrobol Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 2 pierwsze najlepsze , ale reszta tez kopie dupsko. Jak zwykle zresztą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Tyle wygrać #_# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artozi Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Zawsze z utesknieniem oczekuje twoich prac i nigdy nie zawodzisz. Pelen sukces! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Boże ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Head shooooot.....Rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Trudno jakąkolwiek konstruktywną krytykę napisać, a tak ciągle chwalić to głupio. Z drugiej strony - nie pochwalić - też. Można by coś potrollować, że malowane po fotach, ale się nie chce... Zawsze te same rozterki jak nicponim zrobi apdejta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 przemiodne! szczególnie pan kapturnik z książkami-widać Twoją kreskę naprawdę mega fajna wrzuta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLS Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 woow, świetny update! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinokio Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 To już jest mistrz, nie ma na co narzekać... Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 zrigować i zaanimować takie przytulaski to byłoby wyzwanie. Chciałbym ich zobaczyć w akcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi