Pionier Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Witam zapraszam do obejrzenia naszej nowej pracki, scene zaczal pg a skonczylem ja :) oczywiscie, moznaby jeszcze poprawiac ale ile mozna, osobiscie jestem w miare zadowolony z wyniku jaki uzyskalem, mam nadzieje ze jakos sie przyjmnie! soft: 3ds max 8 & photoshop Hi : http://www.evermotion.org/pionier/pontiac-color.jpg http://www.evermotion.org/pionier/pontiac-dutone.jpg najlepszego pionier 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 bardzo fajne. kolorowa wersja lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Patrząc na WiP'a nie podobało mi się jakoś specjalnie, ale teraz wygląda super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 dla mnie rewelacja. W wersji kolorowej pasuje wszystko. Wielki plus (+). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 bardzo bardzo fajna pracka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 5 gwiazdek. Szkoda tylko ze na samochodzie niektore textury sie porozciagaly, ale i tak cudo ^^ Az zal Pontiaczka ^^ PS. Przy okazji- jaki to model? EDIT: A wlasnie, pewnie zaraz wpadnie jakis mod i kaze zmienic nazwe watku na zgodna z regulaminem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 super. szacunek za cierpliwość i umiejętności. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 swietna pracka myslalem ze dluzej ja bedziesz meczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Rewelka! Wszystkie teksturki rysujesz w PS od zera? Pokaz Wire :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 meingot, piękne to jest poprostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 cała pracka na 5 gwiazdek zasłóżyła ale ta pęknięta szyba to na 6:) bardzo przyjemna kolorystyka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 co tu duzo gadac wykonanie genialne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 śliczne, ma klimat, realizm.. zwłaszcza wersja kolorowa, bo w szarej brakuje klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Dużo dobre:) Drobnym mankamentem jest rozmyta tekstura na aucie i na upartego rosliny na pierwszym planie po prawej stronie. Ale w kontekscie całej pracy to mało znaczące detale. Pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 bajerka, lubie takie prace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 piękna robota, jak szyba jest zrobiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 rewelka :) ps. 145 lat na forum i temat zle nazwany ;) wstyd ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 no nie bede sie wylamywal, bardzo ladnie wyszlo;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 fajne roślinki na pierwszym planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Swietny stuff! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 No odpłynąłem... za szybe i trawe to masz odemnie reputacje up;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Hyhy napiszę jeszcze raz :) Śliczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 ogólnie - wiadomo bardzo ładnie, ale ja zawsze musze się przyczepić :p więc: samochód i drugi plan realistyczny, szopka i roślinki mało realistyczne, ale może nie miało wyglądać jak zdjęcie... a i bardzo mi się podoba oświetlenie i zbita szyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yooshi Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Nie mam pytan... Genialne!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 ogólnie świetnie, ale jak juz było mówione, rozmyta tezturka;/ imho dof jakis widoczny by dal sporo ale i tak piękna robota, zwłaszcza gratki za roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 fantastyczne ;) rekoma! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 brawo!! pracka w przeciwienstwie do dinozaurow nie wyginela :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Bump na samochodzie wygląda dość sztucznie :* Reszta łał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 bardzo ladnie.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Witam No stary dałeś czadu. Praca naprawdę przykuwa uwagę. Detale, tekstury, światło – świetne (może tylko zderzak jest jakiś taki dziwny ale co tam). Mam pytanie czy tło jest 2d? I czy możesz pokazać siateczki Jeszcze raz gratuluje Pozdro Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 jak juz mowilem PENdzlowi praca pierwsza klasa chlopaki ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Swietna robota ! Gratulacje dla Pionier i PG. Mm pytanko, scenka liczona na jednem blaszaku czy multi? I ile takie cudenko sie renderowalo jak mozna wiedziec :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 no gratuluję, już w wipie wiadomo było jaki ta praca niesie w sobie potencjał, więc tutaj tylko dodam że chciało by się jeszcze kilka ujęć i do galerii to :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Gratuluję ukończenia pracy! Szkoda, że jednak darowaliście sobie te dmuchawce ożywiające scenę. Widać przede wszystkim bardzo dużo pracy włożonej w rośliny i tekstury, mnie podoba się jednak najbardziej pęknięta szyba. Jest parę szczegółów, które nie przypadły mi do gustu, ale nie są one raczej na tyle istotne by mieć wpływ na ogólny kształt pracy. Jeszcze raz gratki - przede wszystkim za to, że praca przetrwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Super modelik szczegolnie texturka;] sam robiles texture czy moze jakies gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 wszystko juz chyba powiedziano....moje zdanie Piotrus znasz..gratki, roslinami wgniatasz w ziemie...ktos juz pytal, ale ponowie pytanie, jak zrobiles szybe?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 jednym słowem, żądamy making-of'a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 czołem pracka robi wrazenie, widac ogrom wlozonej pracy dla mnie to wyglada troche jak 2d, jakas taka stylistyka jakby przeszlo przez PS conajmniej pozatym swiatlo jest płaskawe, szczegolnie widze to na boku tej fury... shadery tez mogly by byc nieco podrasowane ;) chrom, karoseria- nawet jezeli ta fura stala tam 50 lat to material tak bardzo wlasciwosci nie stracil ;) no to tyle, zrobilem zamęt wsrod ochów i achów ;) to nie jest zlosliwosc czy jakas zawisc z mojej strony hehe po prostu to mi sie rzucilo w oczy kiedy zaladowal sie obrazek - bez urazy i szacun za kawal dobrej roboty aa moze...tak mialo byc? rozwalona szyba rulez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Witam to jest jedna z tych prac, kture robia swietne wrazenie i zostaja na dluzej w pamieci,,brawo..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 swietna robota panowie, kolorowa wersja lepsza, cieszy oczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 do złotej z tym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 zgadzam sie z dariuszem :) do zlotej :) peiknie jest, czekam na making of :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Jestem za Złotą Galerią. Praca bardzo mi się podoba. Ma swój klimat a obrazek na długo zagości na pulpicie u mnie :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Do złotej i na strone główna z tym i wogóle itd. Ja nie będe komentował bo za mnjie już wszystko powiedzieli, ze fajna szyba, że kolorek fajny, że czaderskie paprotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 gratuluje frontpage na cgtalk :) czekamy na making of'a pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Ale konkretna rejestracja. :D Piątka! Całość bardzo ładna, kolorki bardzo mi się podobają. Szopa się imo trochę odcina od tła za bardzo i niektóre kwiatki powtarzają się za często, ale tak czy siak jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Piękna praca :) gratki za rekomendacje na cgtalk :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 5 gwiazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Bardzo fajne :). Zaraz gwiazdki na CGT pośle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 Gratulacje...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi