Gość _Kreska_ Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) taki tam obrazek co zem se go ostatnio zrobil:) komenty mile widziane Edytowane 29 Listopad 2009 przez CzAk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Ekstra! Tylko IMHO za ciemno po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 super ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 podoba mnie się :) te okna i potłuczone szkło przypominają mi pewną scenę z CGtalk w starej zarosniętej jakimiś krzaczorami katedry / mega szklarni - jak znajdę linka w domu to wrzucę. jak dla mnie fajne, 4 gwiazdki z mojej strony :) p.s - zgadzam się że niebo po lewej stronie mogło by być nieco jaśniejsze (dalej burzowe ale jednak jaśniejsze), ale pewnie chodzilo o wyeksponowanie prawej strony i frontu tej arki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Pięknie, mozna by poprawić niektóre miejsca np kora drzewa(lub jej brak) ale nie ma sensu bo wyszło bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 bardzo ładna praca, ciekawy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdv Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Znakomity klimat. Praca pobudza wyobraźnię. 5* właśnie za emocje, które wzbudza ten obraz. Edytowane 19 Maj 2008 przez tomdv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Świetne światło, uwielbiam taki klimat. Jednak rzeźby nie wybaczę. Oprócz głowy i przedramienia praktycznie nie przypomina nawet istoty człekokształtnej. Sugeruję poprawic bo to ten element zdaje się najbardziej skupiac uwagę i burzy cały efekt i wysiłek włożony w pozostałą częsc pracy, a przynajmniej mnie mierzi niebywale ;] Reszta bardzo sympatyczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 praca która ma ful wad i błędów a jednak robi niesamowite wrażenie :) daje 4G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Tomek jakie 4 ? .... 5 Jak nic. Jakie błędy? Przecież to nie wizka. Sory ale definitywnie się z tobą tym razem nie zgadzam :) 5 i koniec kropka. Klimat świetny, światło ekstra, modele super, kadr/kompozycja co najmniej dobra :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephi Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Świetna praca :) ładne modeliki, światełko moim zdaniem właśnie jest w porządku, wydobywa to co zamierzał autor... Ale klimat, super brakuje mi słów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Podoba mi się:) Super pracka, na tapetę jak raz;) Rozmyty tex na kadłubie (część nitowana). Konary drzew wyglądają na gołe modele, zarówno ten wystający z arki jak i z kadłuba. Piasek mógłby być bardziej przekonujący, chyba za grube ziarno nieco. Mógłby ale nie musi. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Genialna pracka, oswietlenie nadaje swoisty klimat, ciekawe i bardzo mile dla oka. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Nv- własnie o wode mi chodzi i o model postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Cudo u mnie też na tapecie ląduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Ah. Ten rozmach i powiew swiezosci. Swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) moim skromnym, ciekawiej by było, gdybyś przesunał całą scene w prawo i zobaczyli byśmy skąd to światło, bo ta lewa strona zupełnie niepotrzebna - jak byś ją odjął nic by się nie stało ;) No i chyba ta rzeźba zatopiłaby cały statek swym ciężarem :-) Ogólnie bardzo fajna praca, ale czegoś mi tu brakuje, może wrażenie wielkości Arki względem otoczenia, albo głębi... głębi ;)...sam nie wiem ;) Edytowane 19 Maj 2008 przez Chrupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Praca ciekawa, choć jak załączyłem watek i zobaczyłem tylko lewą stronę pracy, stwierdziłem że to będzie nic ciekawego. I muszę przyznać że lewa strona niestety jest słabsza, ale cała praca jak najbardziej pozytywnie. Modele, Oświetlenie i tekstury fajne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) piękna praca, gratuluje umiejętności :) śliczny klimacik Edytowane 19 Maj 2008 przez Georgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 afśće tfo feyesft fafne...no co...trudno mówi się bez szczęki. Piękne. ******... aha więcej się nie da... no to ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 no trzymasz poziom do jakiego przyzwyczaiłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 uuuuuu pojechane ostro ! Gratki za scene bo daje po galach :D pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Hmmm, przedni klimat. Przyłączę się do jasności (a raczej ciemności zbytniej) po lewej. Moim zdaniem powinineś bardziej "wcisnąć" łódź w piasek - wygląda jakby ktoś ją położył na piasku. Także wydaje mi się że powinieneś bardziej "zdezelować" pomost, ale nie na zasadzie rozwałki, ale przegnicia, porośnięcia mchem itp. (teraz drewno wygląda na nówkę). Na prawdę mogło by to zpotęgować klimacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 a wedlug mnie bomba, bardzo lubie takie sceny w takim klimacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Super wyszło. Naprawdę kawał dobrej roboty. Koncept musiał być też fajny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Naprawde super Ci wyszło. Czy będzie jakis making-off ? Byłbys spoko gosc, gdybys takie cos zrobił :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Jeezu przeciez to jest 3d! A ja sie dziwilem dlaczego wszystko namalowales a wkleiles drzewka 3d XD Do tych ktorym za ciemno - jestescie chyba przyzwyczajeni do wizek w ktorych oswietlenie jest tak naturalne ze az plaskie i nieciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Jak Ty To ***** Zrobiłeś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Świetne światło, uwielbiam taki klimat. Jednak rzeźby nie wybaczę. Oprócz głowy i przedramienia praktycznie nie przypomina nawet istoty człekokształtnej. Sugeruję poprawic bo to ten element zdaje się najbardziej skupiac uwagę i burzy cały efekt i wysiłek włożony w pozostałą częsc pracy, a przynajmniej mnie mierzi niebywale ;] Reszta bardzo sympatyczna. j.w. pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 juz chyba wszystko zostalo powiedziane, wiec powiem tylko ze bardzo mi sie podoba, pracka ma swietny klimat, jak mozesz powrzucaj siatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 bardzo dobre swiatelko:) nadrabia braki w modelach, no ale liczy sie efekt koncowy:)generalnie 5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Fantastyczna praca!! Wyladowala u mnie na pulpicie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 pieknie pieknie...normalnie przytłacza ta praca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 klasa stillka! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyboa Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 I tapete zmienilem :D Dziękuje bardzo autorowi za ta pracke na twoim miejscu wydrukowąłbym to i zawiesił jako obraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 Gratuluję umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumaCK Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 :) ciekawe ile wody upłynie nim będę w stanie wykonać taki kawał roboty :) 5/5 za efektywność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 serdeczne dzieki wszystkim za komenty, a tu troche siatki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 genialny :) uwielbiam połączenie takiej monumentalności z detalem jaki u Ciebie widać na dole po prawej. Trzymam kciuki żeby poleciał CGAward. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 fajnie, że to skończyłeś! ogólny odbiór pozytywny. Podoba mi się atmosfera spowijająca skały. Świetnie wyszła też szklarnia. Wydaje mi się, że jest za duża saturacja obrazka. Drzewa jakoś zmniejszają skalę i kiedy na nie patrzę, mam wrażenie, że mam przed sobą makietę z pociągami. Próbowałem rozłożyć ręce jak te ludek no i nie udało mi się. Jego twarz i tekstura są naprawdę spoko. Nieraz widziałem rzeźby Chrystusa z drewna popękane w podobny sposób. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DavidLaser Napisano 20 Maj 2008 Share Napisano 20 Maj 2008 naprawdę ładna scena ;] tylko rzeźba na dziobie trochę psuje 1 wrażenie, bo: 1) skala - rzuca się w oczy i wobec malo na 1szy rzut oka czytelnych pozostałych elementów, wydaje nam się że scena jest w skali postaci ludzkiej 2) anatomia leży. nie chodzi żeby było jak w atlasie, ale nie czyta się że to celowo taka konwencja, tylko że właśnie jakaś amatorska próba pozdr! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Dla mnie rewelacyjne kolorki które nadaja naprawde swietny klimat, zgodze sie z poprzednikiem w sprawie anatomi rzezby na dziobie "statku" czy drzewa robiles w ten sam sposób co w pracy "Dziecięcy świat" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Piękny ten "taki tam obrazek..." :) ***** się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 no dałes radę kreskowski :) fajny klimat uzyskałeś ... ale ... za mało polygonów ma ta scena ****** :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 ferni: drzewa sa prawie takie same, liscie pozyczylem i troche pozmieniale, pnie od poczatku reczeni robilem, anatomia moze i lezy ale to dlatego ze ten gosc mial miec szate i jakos nie wyszla a pozniej to juz olalem i zostawilem tak jak jest jaras: wiem wiem, za malo polygonow, idiota ze mnie. raptem 7 baniek, wstyd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 A jakby tak tego goscia wywalic? Szkoda fajnego klimatu ktory jest w tym obrazku, a ktory psuje ten "gosc trzymajacy za ogon lwa". Gdyby nie pogromca lwow to by mi sie podobalo bardzo, a tak to skupia moja uwage i trudno mi jednoznacznie calosc ocenic. Przeciez to norma w grafice, zwlaszcza robionej dla siebie, ze jak cos nie idzie to sie z tego rezygnuje;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Świetna robota, światełko cudowne, jedyne co mi podpadło to ten pan na dziobie jakoś nienaturalnie przyprasowany do statku, lepiej by wyglądał gdyby się zginał bardziej niezależnie od kształtu statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 bardzo fajne! ma klimacik, dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 rewelacyjne :) piekny klimat i barwy - w sam raz na tapetke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 jest ślicznie, po prostu ślicznie. ***** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi