adek 263 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Kilka godzin temu w internecie pojawił się nowy cinematic The Witcher 3: Wild Hunt - Killing Monsters Cinematic Trailer. Za film odpowiedzialne jest studio Platige Image. Pełna treść: The Witcher 3: Wild Hunt - Killing Monsters Cinematic Trailer Link to post Share on other sites
bartolomeo 227 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 szału nie ma, staniki nie latają dupy nie urywa... ;) nie no... pięknie wyrenderowane :) szacuneczek :) jest na czym oko zawiesić :) Link to post Share on other sites
uncle 303 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 nie ma tosterow? :D gratuluje chyba najlepiej wygladajacego cinematiku jak do tej pory (: Link to post Share on other sites
xmass 332 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 świetna robota! Mnie bardzo się podoba, w szczególności te closeup shoty z płynąca krwią. Teraz tylko zostało czekać na giere! Link to post Share on other sites
mallow 344 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Zupełnie subiektywnie bardziej podobał mi się ten starszy trailer ze statkiem, bo mniej to było realistyczne, bardziej stylizowane. Ten film też jest jednak dobry. Może za mało powiedziane. Wykonanie jest na bardzo wysokim poziomie, jest fajny klimat. Na pewno zachęca do sięgnięcia po grę (tylko musiałbym najpierw zagrać we wcześniejsze części). Gratulacje dla całego zespołu. Pewnie wpadną Wam za to (zupełnie zasłużenie) jakieś nagrody branżowe. Link to post Share on other sites
ireun 9 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Plastige dumą narodową! ; ) świent robota, jak zawsze. Link to post Share on other sites
Adam_Guzowski 95 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 ochy i achy, światna robota. Pięknie dobrana paleta kolorów i kompozycja. Ze smakiem zbudowany otoczenie. Link to post Share on other sites
Falcrum 103 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Mistrzostwo :) Link to post Share on other sites
rice 574 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 łzy w oczach, brawo Link to post Share on other sites
Monio 3,145 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Mistrzostwo w każdym calu. Gratulacje dla całej ekipy! Link to post Share on other sites
pumax 184 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Szczena mi opadła i do teraz nie mogę jej pozbierać! Tak samo jak rise - łzy w oczach :) Piękna robota! Link to post Share on other sites
Silaslogo 10 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Z całej sagi tylko ta scena zapadła mi w pamięć. Tylko że w książce było więcej sieczki, wulgaryzmów i nieuzasadnionej agresji. W tej ekranizacji wszystko jest pokazane bardzo taktownie i ze smakiem. Do tego ta przemowa moralna. Powinno być PG13 jak nic. Link to post Share on other sites
Faun 38 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Kapitalne. Świetne swojskie otoczenie i paleta, jak już pisano. No i A. B. Curuś na dokładkę;) Edited August 14, 2013 by Faun Link to post Share on other sites
Traitor 1,415 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 (edited) Wow, ale jakosc! Szok. ps. Co sie stalo z drugim jezdzcem? Edited August 14, 2013 by Traitor Link to post Share on other sites
michax56 81 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Łosz ty. Jakością pojechali. Krajobraz prześliczny i bliski. Nie mogę się doczekać trójeczki. W między czasie trzeba dokończyć 2. Nie żebym psioczył, ale czy tylko mi lekko animacje postaci nie pasują ? Chociaż mają swój urok :p Link to post Share on other sites
makak 457 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Świetne jak zwykle. Jedna rzecz, on tak ciacha tym nożem, a krwi na nożu brak. Link to post Share on other sites
plasti 575 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 oniemialem...... Link to post Share on other sites
biglebowsky 1,184 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Dobre to bardzo, gratsy dla ekipy. Link to post Share on other sites
Bilay 64 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Moje pierwsze słowa to digic :) A jednak to nie digic ;) Link to post Share on other sites
Luki Luki 404 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Ten koleś, który zostaje powieszony to mistrzostwo świata. Świetna robota. Link to post Share on other sites
Baggins 513 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Premiera była oryginalnie celowana na wieczór, więc nas tu w zespole zaskoczyło trochę. Pojawi się pewnie parę dokładniejszych informacji jak Nes dotrze do forum. Prowadzącym projektu był Grzesiek Kukuś ( Nes ) , za plastykę odpowiadał Maciek Jackiewicz, w końcówce przez chwilę projekt pilotował też Staszek Marek. Produkowała w ostrych warunkach Marta Staniszewska. Myślę, że Nes wrzuci niedługo więcej informacji o zespole i technologii. Ja już byłem tylko reżyserkiem w szaliczku i hipsterskich trampkach i mógłbym kogoś opuścić a każda z osób w zespole zasługuje na duże brawa. To był piekielnie wymagający projekt. Może najtrudniejszy z tych które robilismy. Historyjka jest kameralna, mocno osadzona na postaciach. To powrót do źródeł "Wiedźmina" i robienie takich filmów w CG jest trudniejsze niż skomplikowane sceny akcji. Warto dorzucić, że w trakcie tego projektu przestawialiśmy pipeline renderingu na inne tory. ( Z v-raya na Arnolda ) a to też wygenerowało sporo niespodzianek. Od strony CDP duży wpływ na ostateczny efekt miał Adam Badowski z Pawłem Mielniczukiem i teamem literackim . Na nich też powinny spłynąć pochwały . t. PS. W ramach ciekawostki link do polskiej wersji: Moim zdaniem wyszła całkiem spoko. Link to post Share on other sites
tr3buh 524 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 szkoda że nie ma dziadka na pewno rzuciłby coś o tosterach czy tańczących budyniach ;] jeżeli chodzi o twarze to technika chyba taka sama jak w LA Noire czyli masa 3d skanów? to się nazywa dopiero wysoki poziom, szacun platige Link to post Share on other sites
Baggins 513 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Skany 3D twarzy wszystkich postaci, plus masa fotografii. Poza Wiedźminem. t. Link to post Share on other sites
Lucek 582 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Bardzo ładne, chociaż na statku IMO było lepiej i bardziej finezyjnie. Tam zagrała reżyseria pod muzykę, tutaj tempo mniej się podoba. Nie zmienia to faktu że CG pierwsza klasa. Co do samej gry to mam nadzieję że nie oznacza to wprowadzenia patentow z AC. Link to post Share on other sites
blinq 353 Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Świetna robota! Strasznie mi się podoba to, że to wszystko jest pokazane w takiej mikro skali. Czyli problemy pojedynczych jednostek a nie wielkie armie i hordy demonów. Miejmy nadzieję, ze cała gra będzie taka :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts