Mulholland Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Hej macie jakieś noworoczne postanowienia CG? JA chcę zrobić folio interiorów i exteriorów po 10 pracek w każdym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Mniej czasu na max3d.pl więcej w blender.exe. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 za wszelką cenę doczekać do emerytury.... i odebrać swoje... ile się da....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Mam zamiar stworzyć własne uniwersum w rodzaju "fantasy", zaczynając od stworzeń, poprzez rośliny, kończąc na lokacjach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Nauczyc sie uzywac zbrusha i narysowac dwustronicowy komiks ktory czeka od 2 lat w szufladzie na swoja szanse... Zycze Wam wszystkim realizacji Waszych celow w nowym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 wydziergać niezły portret w 3d było by miło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 EC- w pierwszej chwili przeczytałem dwustustronicowy :D To byłoby mega ambitne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Dobry pomysł, to ja też chce mieć postanowienie! Moje będzie podobne do Mulhollanda, też muszę w końcu złożyć jakieś portfolio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNKYszou Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Nauczyć się obsługi ZBrusha i wykonać jakąś porządną wizualizacje:) Powodzenia wszystkim w nowym 2013 roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Znalesc odpowiednio duzo czasu na realizacje szorta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Odnaleźć przyjemność do CG robionego dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alafix Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Poskładać portfolio, wyprowadzić się i znaleźć pracę w gameartcie ;) (a gdzieś po drodze mógłbym zostać milionerem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 W końcu stworzyć jakąś pracę w na tyle zadowalającym mnie poziomie abym odważył się ją publicznie pokazać i z dumą przyjąć chłostę... bo jednak słaba :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Zrobić nowe portfolio tak, jak należy, zamiast na kolanie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Zrobic portofolio wizkowe, pare modeli gemartowych i nauczyc sie animowac :] Powodzenia wszystim z postanowieniami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 postanowienia noworoczne są chyba przereklamowane ;P, działają tylko do końca stycznia... ;) wytrwać w celach: w pracy i własnej szufladzie. POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Ja dopisuje jeszcze: Własne tutoriale z zetki na jutubie. Mam nadzieje że to się dobrze ułoży z postanowieniami niektórych tutaj obecnych. Pierwsze materiały powinny być pewnie jakoś pod koniec stycznia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 To ja obiecuje obejrzec tutoriale Monio. Wiecej nie ma co obiecywac bo i tak wszystko szlag trafia najpozniej w lutym :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 ja poprosze adka, by mi skasował zapomniane konto olaf i zmienił nick w obecnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Wynieść śmieci. ...aaa! To miało być CG! No to jeszcze... Tsss... gggg... Przesunąć szafę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Ogarnąć się i wziąć się porządnie za 2D, a przy okazji liznąć co nieco Zbrusha. I przede wszystkim mieć więcej czasu na to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 kupić Maye i zrezygnować z Blendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Zrobić konkretne wizkowe portfolio, gameartowe też, dokończyć skrypt, wrzucić wam za darmoszke i przeczytać komentarze że jest do bani bo nie można używać komercyjnie, dostać prace, najlepiej w Cg i żyć dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 optymalizacja! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Odnaleźć czas na shorta i własne projekty, pokazać się z dobrej strony w bitwie na max3d.pl ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Dokończyć swój mały projekcik (GA), dostać pracę w Game Art no i stać się lepszym człowiekiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dalamar Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Wykończyć coś wreszcie z Game Devu porządnie i znaleźć odwagę to tutaj pokazać :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Dokończyć skrypt na układanie książek, stworzyć folio i bloga, skończyć filmik, nad którym pracuję, nauczyć się rigować, zrobić jakąś konkretną wizkę, zrobić dobrą głowę w zetce... Jak uda się spełnić połowę to będzie dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 portfolio, zbrush, anatomia. błagam sam siebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 Portfolio, praca w cg bądź freelance... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 Wymyślić dobre postanowienie na rok 2014! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logos Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 Zrobić wreszcie portfolio i zarobić trochę "grosza". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 Zrobienie czegoś do folio. Kilka systemów particli, jakieś rigi, skrypty trochę modeli i renderów. Hmm... i jeszcze coś dużego, żeby ładnie wyglądało i coś wgl zrobił czyli moze hmm... wymyślić jakiś nowy sposób fakowania na miare Ambient Oclusion! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 30 Grudzień 2012 Share Napisano 30 Grudzień 2012 Robić więcej niż jedną pracę "dla siebie" poza wizualizacjami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 Mniej się przy kompie garbić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 Wiesz, poza kompem możesz to zawsze nadrabiać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 nie dać się namówić na żadną fuchę po pracy. Żadną! Nawet tą za bajeczne pieniądze i zapowiadającą się łatwo lekko i przyjemnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 Wejść na rynek gier. Pokazać że humanista na mat-infie też może zawojować. Ćwiczyć (zaraz idę!). Robić regularne próby z zespołem. Chodzić po górach z przyjaciółmi. Wygrać z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 1 Styczeń 2013 Share Napisano 1 Styczeń 2013 Rozwinąć się na tyle żeby postanowienie za rok brzmiało: wykonać pierwsze zlecenie :) Humanista na mat-inf, skąd ja to znam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Nauczyć przyszłą córeczkę słowa Maya.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Kupić wygodniejszy fotel, podnieść skilla o 100% i wystartować z działalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Mniej siedzieć w necie a więcej w Maksie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peerbe111 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Wymodelować pierwszy samochód ;] Ale teraz użyje ms to powinno jakoś być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypnij Napisano 23 Styczeń 2013 Share Napisano 23 Styczeń 2013 Schudnąć 3 kg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2013 ApaczoS - powodzenia, ja też mam działalnościowe zapędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi