Napisano 28 Grudzień 201212 l Hej macie jakieś noworoczne postanowienia CG? JA chcę zrobić folio interiorów i exteriorów po 10 pracek w każdym.
Napisano 28 Grudzień 201212 l za wszelką cenę doczekać do emerytury.... i odebrać swoje... ile się da....:)))
Napisano 28 Grudzień 201212 l Mam zamiar stworzyć własne uniwersum w rodzaju "fantasy", zaczynając od stworzeń, poprzez rośliny, kończąc na lokacjach ;)
Napisano 28 Grudzień 201212 l Nauczyc sie uzywac zbrusha i narysowac dwustronicowy komiks ktory czeka od 2 lat w szufladzie na swoja szanse... Zycze Wam wszystkim realizacji Waszych celow w nowym roku!
Napisano 28 Grudzień 201212 l EC- w pierwszej chwili przeczytałem dwustustronicowy :D To byłoby mega ambitne.
Napisano 28 Grudzień 201212 l Dobry pomysł, to ja też chce mieć postanowienie! Moje będzie podobne do Mulhollanda, też muszę w końcu złożyć jakieś portfolio...
Napisano 28 Grudzień 201212 l Nauczyć się obsługi ZBrusha i wykonać jakąś porządną wizualizacje:) Powodzenia wszystkim w nowym 2013 roku:)
Napisano 28 Grudzień 201212 l Poskładać portfolio, wyprowadzić się i znaleźć pracę w gameartcie ;) (a gdzieś po drodze mógłbym zostać milionerem)
Napisano 28 Grudzień 201212 l W końcu stworzyć jakąś pracę w na tyle zadowalającym mnie poziomie abym odważył się ją publicznie pokazać i z dumą przyjąć chłostę... bo jednak słaba :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 28 Grudzień 201212 l Zrobic portofolio wizkowe, pare modeli gemartowych i nauczyc sie animowac :] Powodzenia wszystim z postanowieniami ;)
Napisano 29 Grudzień 201212 l postanowienia noworoczne są chyba przereklamowane ;P, działają tylko do końca stycznia... ;) wytrwać w celach: w pracy i własnej szufladzie. POWODZENIA!
Napisano 29 Grudzień 201212 l Ja dopisuje jeszcze: Własne tutoriale z zetki na jutubie. Mam nadzieje że to się dobrze ułoży z postanowieniami niektórych tutaj obecnych. Pierwsze materiały powinny być pewnie jakoś pod koniec stycznia. :)
Napisano 29 Grudzień 201212 l To ja obiecuje obejrzec tutoriale Monio. Wiecej nie ma co obiecywac bo i tak wszystko szlag trafia najpozniej w lutym :D.
Napisano 29 Grudzień 201212 l ja poprosze adka, by mi skasował zapomniane konto olaf i zmienił nick w obecnym.
Napisano 29 Grudzień 201212 l Wynieść śmieci. ...aaa! To miało być CG! No to jeszcze... Tsss... gggg... Przesunąć szafę. :)
Napisano 29 Grudzień 201212 l Ogarnąć się i wziąć się porządnie za 2D, a przy okazji liznąć co nieco Zbrusha. I przede wszystkim mieć więcej czasu na to :D
Napisano 29 Grudzień 201212 l Zrobić konkretne wizkowe portfolio, gameartowe też, dokończyć skrypt, wrzucić wam za darmoszke i przeczytać komentarze że jest do bani bo nie można używać komercyjnie, dostać prace, najlepiej w Cg i żyć dalej:)
Napisano 29 Grudzień 201212 l Odnaleźć czas na shorta i własne projekty, pokazać się z dobrej strony w bitwie na max3d.pl ;)
Napisano 29 Grudzień 201212 l Dokończyć swój mały projekcik (GA), dostać pracę w Game Art no i stać się lepszym człowiekiem :).
Napisano 29 Grudzień 201212 l Wykończyć coś wreszcie z Game Devu porządnie i znaleźć odwagę to tutaj pokazać :) Pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 201212 l Dokończyć skrypt na układanie książek, stworzyć folio i bloga, skończyć filmik, nad którym pracuję, nauczyć się rigować, zrobić jakąś konkretną wizkę, zrobić dobrą głowę w zetce... Jak uda się spełnić połowę to będzie dobrze ;)
Napisano 30 Grudzień 201212 l Zrobienie czegoś do folio. Kilka systemów particli, jakieś rigi, skrypty trochę modeli i renderów. Hmm... i jeszcze coś dużego, żeby ładnie wyglądało i coś wgl zrobił czyli moze hmm... wymyślić jakiś nowy sposób fakowania na miare Ambient Oclusion! :D
Napisano 1 Styczeń 201312 l nie dać się namówić na żadną fuchę po pracy. Żadną! Nawet tą za bajeczne pieniądze i zapowiadającą się łatwo lekko i przyjemnie!
Napisano 1 Styczeń 201312 l Wejść na rynek gier. Pokazać że humanista na mat-infie też może zawojować. Ćwiczyć (zaraz idę!). Robić regularne próby z zespołem. Chodzić po górach z przyjaciółmi. Wygrać z czasem.
Napisano 1 Styczeń 201312 l Rozwinąć się na tyle żeby postanowienie za rok brzmiało: wykonać pierwsze zlecenie :) Humanista na mat-inf, skąd ja to znam ;)
Napisano 2 Styczeń 201312 l Kupić wygodniejszy fotel, podnieść skilla o 100% i wystartować z działalnością.
Napisano 2 Styczeń 201312 l Wymodelować pierwszy samochód ;] Ale teraz użyje ms to powinno jakoś być...