Fixed Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Dzięki KLICEK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 aj tam Gotham ;) latwosc z jaka panujesz nad bryla mnie przygniata Klicor, czuc te setki (pewnie) buziek ktore juz zaorales, zero poprawek tylki lecisz z koksem. po prostu pierwsza liga. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 klasa, co tu wiecej pisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 szacun Klicek :) poprostu szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Jak sie nie ma do czego przypieprzyc to i komentarzy brakuje;) Good shit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja nie komentuje bo mnie zazdrość o skilla zżera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Czarownica po prostu miażdży. Tak z innej beczki to muszę przyznać że trochę mnie męczy natłok ogrów, mutantów i innych potworów robionych w Zbrush. Rzadko coś oryginalnego można zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Superancko! Wiedzma wygląda jak baba jaga z zespołu Mech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 2 Kwiecień 2014 Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Pierwsza liga i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Kwiecień 2014 Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Jest w pl jakieś żywe forum na którym solidny timelaps zbiera więcej niż dwa komentarze? Czy kraj już poleciał w humanistyczne nic nie robienie i zainteresowanie młodzieży jest po prostu marginalne? A jest gdzieś na świecie takie forum? Najbardziej żywe wydaje się zbrushcentral, ale tam też pojedynczy obrazek zbierze co najwyżej około dwóch stron komentarzy jeśli jest dobry. Fora umierają. Za komentarz czy praca się podoba służy teraz "like" i "add to favourites". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Kwiecień 2014 Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Hej Zaczynam prace w zbrushu, ale nie idzie mi to tak jak na tym video. Mozecie mi powiedziec ktory przycisk trzeba nacisnac zeby tak dobrze rzezbic? Dzieki Klicek ze dzielisz sie takimi smaczkami :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2014 model sprzed roku dzieki za komentsy, ten timelaps jest troche niefartowny przez dluzszy czas sam nie wiedzialem w ktora strone chce isc z modelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Kwiecień 2014 Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Posąg dla Wyższej Szkoły Cybernetyki w Petersburgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Maj 2014 Autor Share Napisano 19 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 tak wyglada facet, co nie nosi na dwa razy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 19 Maj 2014 Share Napisano 19 Maj 2014 Jak zwykle wszystko miażdzy suty ;) Podobają mi się ciuchy, spodnie - posiłkujesz sie marvelousem czy tradycyjne rzeźbienie? Ostatnio trochę probowalem w tym sofcie szyć i wychodzi dobry mix z ZB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 20 Maj 2014 Share Napisano 20 Maj 2014 true miażdży i to bardzo:) jakbym miał cokolwiek pisać to tylko uszy jakby się odcinają w tej pierwszej główce, jakby były doklejane, ale to szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szokun10 Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 jest moc ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 To mi się podoba. Świetna robota Klicek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Świetne pracki. W czym renderujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 zaa ee bia szcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vdirectcor Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Miazga ! Str. 5 glowa tego kolesia chudzszego po prostu wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 Swietne te sculpty i tak jak ktos juz wczesniej wspomnial jestem pod wrazeniem panowania nad bryla. BTW ile brushy uzywasz w swoim workflow (wiem ze zalezy jeszcze co rzezbisz) ale w tym timelapsie z wiedzmia wyglada jakbys ograniczylas sie do 3-4 bruszy :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Maj 2014 Autor Share Napisano 21 Maj 2014 krzys!3k - dzieki, faktycznie jak teraz patrze to cos w tym jest :) michalo - prosta scena w vreju, ciagle mysle zeby ja zmienic ale jakos ostatnio wypadlem z renderowania. Pawelkos - 3-4 brushe uzywam przez wiekszosc czasu : standard, move, czasem troche cleja, duzo trimdynamica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 kolo z siatkami pasował by mi do kawałka masłowskiej Chleb mega fajne modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Dołączam się do wszystkich ochów i achów, światowy poziom. Interesuje mnie tak jak i Hatt3ra czy używasz md przy robieniu szmat? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Maj 2014 Autor Share Napisano 22 Maj 2014 ajc zapomnialem odpisac, nie nie uzywam, wtakich pracach dla siebie wole sie podszkolic w modelowaniu szmatek. Chociaz czasem sie zdaza z lenistwa :) prawda jest taka, ze w wiekszosci przypadkow(jaknie masz gotowych wykrojow) czas przygotowania tkaniny jest taki sam jak jej wymodelowania (no plus minus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 Pierwsza głowa niesamowita, kopara opada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Maj 2014 Autor Share Napisano 23 Maj 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keid Napisano 2 Czerwiec 2014 Share Napisano 2 Czerwiec 2014 świetne rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Sama poza wymiata! Jakieś inspiracje czy tak wszystko z głowy lecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) niezly filling pancerza udało Ci się uzyskać. fajnie by wyglądał ze skapującą śliną z pyska;D edit: sory, musiałem ;d http://i.imgur.com/6NMxV5u.jpg Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez krzys!3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Idealnie pasuje jako ufok do gry XCOM: Enemy Unknown. Jak długo powstawał ten projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2014 floo - bardzo zadko, raczej staram sie przygotowywac, chyba ze robie spida. krzys!3k - dzieki :) fajnie wyszlo 2013- nie pamietam dokladnie, kilka dni po pracy tak mi sie wydaje na pewno nie dluzej niz tydzien, 2-3 dni max tu moj modelik do anomaly 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Świetny model. Po dłuższym wpatrywaniu się i szukaniu błędu znalazłam że fałda na spodniach pod pupą mu dziwnie zwisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2014 moj stary modelik: hi res jakby ktos chcial https://dl.dropboxusercontent.com/u/4272661/trex_h.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 z takimi zmarszczkami i temperamentem to sobie samca dlugo nie znajdzie. poza swietnym dinem bardzo fajne skalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 świetny dino :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szokun10 Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Megaa! - fajna pozke mu walnales:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Rexiu wypas, mnie jednak urzekły kamyki...genialna robota Klicku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 Bardzo fajne W czym to renderujesz ?Vray ? Czy może Keyshot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 (edytowane) Jak zwykle miazdzysz! Planujes kiedys jakies tutoriale zrobic znowu jak to za dawnych czasow bywalo? Mysle ze niejeden by wysuplal kilkanascie dolcow... Mega zaluje ze nie mam juz tych twoich starych tutkow do Zbrusha (ostal mi sie ten klasyk do Wings3D :D Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko tego ze go sobie uploadnalem na tube https://www.youtube.com/watch?v=V4PHxO57kBM&list=UUaqSglZKLcdp6uHtXgngnMQ ) Pytanie numer dwa - dlaczego link na strone domowa przekierowuje na jakas japonska, dziwna stronke..? [edit] Znalazlem te stare tutoriale - linki wciaz dzialaja :D Jakby ktos chcial sobie przypomniec ile opcji w ZB bylo kiedys: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=35770&p=504819&viewfull=1#post504819 Edytowane 1 Sierpień 2014 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 No właśnie! Klicek! Daj się namowić na ten tutorial, pomyśl o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 2 Sierpień 2014 Share Napisano 2 Sierpień 2014 oglądałbym! dino jest idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 3 Sierpień 2014 Share Napisano 3 Sierpień 2014 ok nie rozumiem tej zajary na tego dinka, wygląda jak sprzed iluś lat... za to wcześniejsze pracki owszem super, facet z fajką, facet z zakupami:) wszystko bardzo charakterne i miłe dla oka..aaah i ta gęba potworka (nie wiem jak ją nazwać ale jest nad facetem z siatkami :) tak jak wiele gęb wcześniej - dla mnie bomba :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Sierpień 2014 Share Napisano 4 Sierpień 2014 ok nie rozumiem tej zajary na tego dinka, wygląda jak sprzed iluś lat... Kilkuset milionow powiedzialbym nawet... :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 7 Sierpień 2014 Share Napisano 7 Sierpień 2014 No Panie konkret reks! Poza tym świetne skały , mam kilku denerwujących sąsiadów których chętnie zapoznałbym z Twoim żywym odpowiednikiem reksia ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Marzec 2015 Autor Share Napisano 19 Marzec 2015 pozdro Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Marzec 2015 Share Napisano 19 Marzec 2015 Dobra dobra. A gdzie ta masakrycznie dobra praca z dzisiejszego FB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi