ttaaddeekk Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 aj tam Gotham ;) latwosc z jaka panujesz nad bryla mnie przygniata Klicor, czuc te setki (pewnie) buziek ktore juz zaorales, zero poprawek tylki lecisz z koksem. po prostu pierwsza liga. pozdro
Reanimator Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Jak sie nie ma do czego przypieprzyc to i komentarzy brakuje;) Good shit :)
mafida Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja nie komentuje bo mnie zazdrość o skilla zżera:)
Mulholland Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Czarownica po prostu miażdży. Tak z innej beczki to muszę przyznać że trochę mnie męczy natłok ogrów, mutantów i innych potworów robionych w Zbrush. Rzadko coś oryginalnego można zobaczyć.
michalo Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 Superancko! Wiedzma wygląda jak baba jaga z zespołu Mech :)
Luki Luki Napisano 2 Kwiecień 2014 Napisano 2 Kwiecień 2014 Jest w pl jakieś żywe forum na którym solidny timelaps zbiera więcej niż dwa komentarze? Czy kraj już poleciał w humanistyczne nic nie robienie i zainteresowanie młodzieży jest po prostu marginalne? A jest gdzieś na świecie takie forum? Najbardziej żywe wydaje się zbrushcentral, ale tam też pojedynczy obrazek zbierze co najwyżej około dwóch stron komentarzy jeśli jest dobry. Fora umierają. Za komentarz czy praca się podoba służy teraz "like" i "add to favourites".
mirach Napisano 2 Kwiecień 2014 Napisano 2 Kwiecień 2014 Hej Zaczynam prace w zbrushu, ale nie idzie mi to tak jak na tym video. Mozecie mi powiedziec ktory przycisk trzeba nacisnac zeby tak dobrze rzezbic? Dzieki Klicek ze dzielisz sie takimi smaczkami :) pozdrawiam
KLICEK Napisano 3 Kwiecień 2014 Autor Napisano 3 Kwiecień 2014 model sprzed roku dzieki za komentsy, ten timelaps jest troche niefartowny przez dluzszy czas sam nie wiedzialem w ktora strone chce isc z modelem.
olaf Napisano 3 Kwiecień 2014 Napisano 3 Kwiecień 2014 Posąg dla Wyższej Szkoły Cybernetyki w Petersburgu?
Hatt3r Napisano 19 Maj 2014 Napisano 19 Maj 2014 Jak zwykle wszystko miażdzy suty ;) Podobają mi się ciuchy, spodnie - posiłkujesz sie marvelousem czy tradycyjne rzeźbienie? Ostatnio trochę probowalem w tym sofcie szyć i wychodzi dobry mix z ZB.
krzys!3k Napisano 20 Maj 2014 Napisano 20 Maj 2014 true miażdży i to bardzo:) jakbym miał cokolwiek pisać to tylko uszy jakby się odcinają w tej pierwszej główce, jakby były doklejane, ale to szczegół
Vdirectcor Napisano 21 Maj 2014 Napisano 21 Maj 2014 Miazga ! Str. 5 glowa tego kolesia chudzszego po prostu wspaniale.
Pawelkos Napisano 21 Maj 2014 Napisano 21 Maj 2014 Swietne te sculpty i tak jak ktos juz wczesniej wspomnial jestem pod wrazeniem panowania nad bryla. BTW ile brushy uzywasz w swoim workflow (wiem ze zalezy jeszcze co rzezbisz) ale w tym timelapsie z wiedzmia wyglada jakbys ograniczylas sie do 3-4 bruszy :) ?
KLICEK Napisano 21 Maj 2014 Autor Napisano 21 Maj 2014 krzys!3k - dzieki, faktycznie jak teraz patrze to cos w tym jest :) michalo - prosta scena w vreju, ciagle mysle zeby ja zmienic ale jakos ostatnio wypadlem z renderowania. Pawelkos - 3-4 brushe uzywam przez wiekszosc czasu : standard, move, czasem troche cleja, duzo trimdynamica
mrkrzysiek Napisano 22 Maj 2014 Napisano 22 Maj 2014 kolo z siatkami pasował by mi do kawałka masłowskiej Chleb mega fajne modele :)
Gość fishinthewater Napisano 22 Maj 2014 Napisano 22 Maj 2014 Dołączam się do wszystkich ochów i achów, światowy poziom. Interesuje mnie tak jak i Hatt3ra czy używasz md przy robieniu szmat? pzdr.
KLICEK Napisano 22 Maj 2014 Autor Napisano 22 Maj 2014 ajc zapomnialem odpisac, nie nie uzywam, wtakich pracach dla siebie wole sie podszkolic w modelowaniu szmatek. Chociaz czasem sie zdaza z lenistwa :) prawda jest taka, ze w wiekszosci przypadkow(jaknie masz gotowych wykrojow) czas przygotowania tkaniny jest taki sam jak jej wymodelowania (no plus minus)
floo Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Sama poza wymiata! Jakieś inspiracje czy tak wszystko z głowy lecisz?
krzys!3k Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) niezly filling pancerza udało Ci się uzyskać. fajnie by wyglądał ze skapującą śliną z pyska;D edit: sory, musiałem ;d http://i.imgur.com/6NMxV5u.jpg Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez krzys!3k
2013 Napisano 11 Czerwiec 2014 Napisano 11 Czerwiec 2014 Idealnie pasuje jako ufok do gry XCOM: Enemy Unknown. Jak długo powstawał ten projekt?
KLICEK Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Napisano 14 Lipiec 2014 floo - bardzo zadko, raczej staram sie przygotowywac, chyba ze robie spida. krzys!3k - dzieki :) fajnie wyszlo 2013- nie pamietam dokladnie, kilka dni po pracy tak mi sie wydaje na pewno nie dluzej niz tydzien, 2-3 dni max tu moj modelik do anomaly 2
Ania Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 Świetny model. Po dłuższym wpatrywaniu się i szukaniu błędu znalazłam że fałda na spodniach pod pupą mu dziwnie zwisa.
KLICEK Napisano 1 Sierpień 2014 Autor Napisano 1 Sierpień 2014 moj stary modelik: hi res jakby ktos chcial https://dl.dropboxusercontent.com/u/4272661/trex_h.jpg
olaf Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 z takimi zmarszczkami i temperamentem to sobie samca dlugo nie znajdzie. poza swietnym dinem bardzo fajne skalki.
kliment woroszyłow Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 Rexiu wypas, mnie jednak urzekły kamyki...genialna robota Klicku!
Domi Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 Bardzo fajne W czym to renderujesz ?Vray ? Czy może Keyshot ?
Nezumi Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 (edytowane) Jak zwykle miazdzysz! Planujes kiedys jakies tutoriale zrobic znowu jak to za dawnych czasow bywalo? Mysle ze niejeden by wysuplal kilkanascie dolcow... Mega zaluje ze nie mam juz tych twoich starych tutkow do Zbrusha (ostal mi sie ten klasyk do Wings3D :D Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko tego ze go sobie uploadnalem na tube https://www.youtube.com/watch?v=V4PHxO57kBM&list=UUaqSglZKLcdp6uHtXgngnMQ ) Pytanie numer dwa - dlaczego link na strone domowa przekierowuje na jakas japonska, dziwna stronke..? [edit] Znalazlem te stare tutoriale - linki wciaz dzialaja :D Jakby ktos chcial sobie przypomniec ile opcji w ZB bylo kiedys: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=35770&p=504819&viewfull=1#post504819 Edytowane 1 Sierpień 2014 przez Nezumi
adek Napisano 1 Sierpień 2014 Napisano 1 Sierpień 2014 No właśnie! Klicek! Daj się namowić na ten tutorial, pomyśl o nim.
Selena Napisano 3 Sierpień 2014 Napisano 3 Sierpień 2014 ok nie rozumiem tej zajary na tego dinka, wygląda jak sprzed iluś lat... za to wcześniejsze pracki owszem super, facet z fajką, facet z zakupami:) wszystko bardzo charakterne i miłe dla oka..aaah i ta gęba potworka (nie wiem jak ją nazwać ale jest nad facetem z siatkami :) tak jak wiele gęb wcześniej - dla mnie bomba :) pozdrawiam
Reanimator Napisano 4 Sierpień 2014 Napisano 4 Sierpień 2014 ok nie rozumiem tej zajary na tego dinka, wygląda jak sprzed iluś lat... Kilkuset milionow powiedzialbym nawet... :O
Predator Napisano 7 Sierpień 2014 Napisano 7 Sierpień 2014 No Panie konkret reks! Poza tym świetne skały , mam kilku denerwujących sąsiadów których chętnie zapoznałbym z Twoim żywym odpowiednikiem reksia ;D.
adek Napisano 19 Marzec 2015 Napisano 19 Marzec 2015 Dobra dobra. A gdzie ta masakrycznie dobra praca z dzisiejszego FB?
Rekomendowane odpowiedzi